Petice za zařazení slovenštiny a češtiny do Mac OSX 10.6

Domov Diskusné Fóra Ostatné Petice za zařazení slovenštiny a češtiny do Mac OSX 10.6

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 61 )
  • Autor
    wbear6
    Účastník (Participant)

kedy cele slovensko a cesko spisalo peticiu, a pridal by sa kazdy obcan aj tak by to nepomohlo. Pomohlo by keby kazdy dal 1€ aby apple zaplatil vyvojarov, mal pekny zisk, a kazdy by si potom Mac kupil. To je realne.

vojtacz
    Účastník (Participant)

mě je to teda putna, spoustu aplikací mám v češtině, anglicky umím, takže jestli čeština bude nebo ne mi je jedno. tu neoficiální prasárnu neřeším, radši jsem ji ani neinstaloval

jsem teda pro, ale když nebude tak se věšet nebudu :)

titinius
    Účastník (Participant)

pripajam sa, uz len z principu :)

durotrulo
    Účastník (Participant)

mne je to fuk :)

Topanky
    Účastník (Participant)

pripojim sa.. aj ked anglictina nieje problem.. ale nech je sranda :D

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

naco by mi bola cestina, sak by som sa vtom vobec nevyznal, sak mobil ked mam po slovensky uz neviem ani spravu napisat, mne je to tiez fuck :D ale tak verim ze niekomu to neni jedno :D

pythoon007
    Účastník (Participant)

missik: ja mam macbook zo slovenska :DDD

missik
    Účastník (Participant)

my, co nam to je fuk, tak si nastavime anglictinu, no podporime predsa aj vyvoj slovenciny… vsak???

Rass
    Zablokovaný

Podla mna keby mal Ludovit Stur moznost tak si tiez kupi macbook,Hodža macbook pro a Hatala AIR :D Cize jednoznane HEJ! SOM ZATO ABY AJ V MAcU HRDO VIALA SLOVENSKA VLAJKA!

mylanko
    Účastník (Participant)

Osobne si myslim, ze mnoho ludi bude prekvapenych :) Nie je to iste, ale je to moj odhad. Posledne info co mam je zo 14. novembra 2008, kedy bolo dokoncenych 70% slovenskej lokalizacie (a z toho 30% uz preslo aj korekturou) pre OS X Leopard 10.5.4 a doveryhodnejsi zdroj, z ktoreho to mam uz ani nemoze byt :)

Neviem vsak ci to bude riesene ako ceska lokalizacia alebo bude priamo v systeme. Skor si myslim, ze bude platit to druhe.

BTW: Na lokalizacii sa nepracuje v Cupertine, takze by to malo byt naozaj spisovnou slovencinou …ale nerucim za to:D

marek
    Účastník (Participant)

no ta slovencina, priapdne cestnia v mojom pripade nieje pre mna, ale je vela takych situacii kedy by bola uzitocna. predstav si ze mas pocitacovo negramotnych rodicov a mas na vyber im dat win alebo osx

jasne ze davas osx, ale uz je tam jazykova bariera, tak stiahnes cesku lokalizaciu, ale problem su updaty a uz je zase komplikacia ktoru by vyriesil slovencina, cestina priamo v systeme

mylanko
    Účastník (Participant)

Tak tak, preto myslim, ze by bolo rozumnejsie zabalit to priamo do systemu. Neviem, ci sa mi to zda, ale nedavno tiez pribudol nejaky jazyk. Kazdopadne, mne tiez viac vyhovuje anglictina, ale som za, aby bola dostupna aj slovencina / cestina.

Mysicka
    Účastník (Participant)

Urcite by som dala hlas preco nie :) Ale ja osobne by som ju asi nevyuzivala…Mimochodom slovencina uz je dostupna ale je ine si ju stiahnut a je ine ju mat hned od kupi…

mylanko
    Účastník (Participant)

Tak predsa je to uz hotove – http://www.sdsys.sk/

marek
    Účastník (Participant)

pribudla polstina :-) co sme horsi ako poliaci?

bawy
    Moderátor

poliaci s tým mali záujem niečo urobiť :)

mylanko
    Účastník (Participant)

Tam je Apple oficialne, tak to bude asi tym. Inak aj tu sa mali udiat zmeny uz od januara (teda skor v Cechach, ale dotklo by sa to ciastocne aj nas) …len sa to zjavne nejak zbrzdilo.

krtko.
    Účastník (Participant)

Sice pouzivam vsetok SW v anglictine, ale urcite by som podporil.

to mylanko: vyzera to zaujimavo, ale mat to priamo zaclenene do systemu je myslim o niecom inom.

mylanko
    Účastník (Participant)

To je jasne. Ja si myslim, ze sa toho coskoro dockame a toto je prvy krok.

mike
    Účastník (Participant)

no ja si myslim, ze to vsetko je len sila zvyku.. Urcite tak ako sme si zvykli na anglictinu, tak by sme si vedeli zvyknut aj na slovencinu…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 61 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.