Parellels Desktop 4 vs. VMware Fusion 2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Parellels Desktop 4 vs. VMware Fusion 2

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    missik
    Účastník (Participant)

Nazdar borci…

Tato tema vznika ako upgrade tejto temy:
    http://forum.www.macblog.sk/discussion/1542/vmware-fusion-11-vs-desktop-parallels-3/#Item_0

Chcel by som pocut Vase nazory na tieto programy – co je lepsie na co.
    Mam Macbook 2,1 GHz, 2,5 GB RAM, Mac OS X Leopard, ktory z tychto programov odporucate kupit?
    Budem to pouzivat viac-menej na pracu so softwarom – hry ma az tak nezaujimaju.
    Cenovo vychadzaju na rovnako – okolo 70 €, preto sa chcem poradit…
    Vdaka

Guess
    Účastník (Participant)

no mam oskusane obidve,
    a odporucam VM Ware, co sa tyka ovladania a funkcnosti je to skoro rovnake, ale VM Ware mi pride trosku viac optymalizovany.

konig
    Účastník (Participant)

Mne na mojom macbooku s OS Tiger wmware neustale sekal, mrzol a to som mal nainstalovane vsetky wmware tools. Parallels desktop frci ako hodinky. Inak vyborne sa mi osvedcil aj VirtualBox, ktory je free, takze ak ti stacia jeho trocha jednoduchsie funkcie oproti predchadzajucim dvom, doporucujem. samozrejme, podla toho, na co to potrebujes.

missik
    Účastník (Participant)

hej pocul som o virtual boxe, no nejako to nezvazujem, pretoze je to free… :D (automaticky mi z toho vychadza, ze to nebude nic moc)
    a ide mi hlavne o vydrz baterie a tiez na obycajne aplikacie ktore nebezia pod macom – ako Strong DC a pod…

konig
    Účastník (Participant)

Co sa tyka softveru, tak ten ti tam bude behat vsetok, myslim. Ja som tam ale napr. nedokazal rozchodit USB kluc, ale co sa tyka softu, bolo to bez problemov a hlavne, siel VirtualBox ovela rychlejsie ako tie prve dva. Ale nakoniec som aj ja zvolil Parallels desktop, takze… A nad Crossover si nerozmyslal? Pokial vyslovene nepotrebujes mat virtualne PC tak cez tento soft nainstalujes a pustis vacsinu softu pre Win.

missik
    Účastník (Participant)

aaale, tak o tomto som teda nepocul, musim si nieco o nom zistit, dakujem za tip… :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.