par otazok na ebay

Domov Diskusné Fóra Nezaradené par otazok na ebay

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81375
    Khaan
    Účastník (Participant)

    zdravim mam par otazok ohladom nakupovania na ebay :
    ked objednavam zo stranky ebay.co.uk napriklad obal na ipod touch 4g za 0,99 a je z Hong kongu … pride to na colnicu do BA alebo ako to funguje … konkretny obal ma cenu 0,99 a postage to SVK free … to sa mi nechce verit ze by to postovne bolo zadarmo aky by ztoho potom mali zarobok ved by preplatili na postovnom ako to teda funguje ?

    Dakujem.

    #286421
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    ano je to zadara. ja pravidelne kupujem z Hong Kongu a poštovne je free. Mne to príde ako pašované, pretože na obale nieje ani pečiatka pošty. Ale tovar ti dôjde v pohode. Len pozeraj na preferencie predávajúceho.

    #286423
    dubak
    Účastník (Participant)

    z CIny vacsinou mas vsetko Free Shipping, nie je to odrb

    #286424
    suley
    Účastník (Participant)

    len to dlho trva kym ti to pride. cca mesiac. zatial ale vsetko prislo …

    #286425
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    No neviem, hlavná vec že mi dôjde tovar.Ja to potom neriešim.

    #286426
    Lens
    Účastník (Participant)

    Nie je to ani odrb ani pasovane :D Prosto to tak funguje. Taka je realna cena aj s ich mozno az 100% zarobkom. To, ze tu to stoji 20€ je ina vec. Oplati sa im to lebo inak by to nerobili. A co sa tyka ceny postovneho tak to na ebayi ani nie je tak cena postovneho. Nepozeraj na cenu postovneho ale sucet ceny postovneho a ceny tovaru. Cenu urcuje predajca. Priklad: Predavam cez ebay feliciu. Cenu dam 1000€ a postovne 500€. alebo dam cenu 12€ a postovne 1488€ alebo dam cenu 1500 a postovne free. Postovne musi predajca platit tak ci tak. Je to len marketingovy tah, ze ”free”. Tak ako ked kupujes na slovenskom eshope a pisu postovne zadara. Ono v podstate zadara nie je. Tak dufam, ze som poradil a teraz keby sa nasiel niekto kto cez ebay aj predava potreboval by som sa spytat na par veci :)

    #286427
    nopl
    Účastník (Participant)

    @lens: no len pri tých drobnostiach to tak nie je. Tam ked majú free, tak väčšinou si nezistovali cenu na sk. Tovar ti pošlu aj ked postovne zaplatia, ale potom uz zadarmo dorucovanie na sk väčšinou zrušia. Na ebay je pre nich lepšie Radšej raz prerobiť ako získať negatívne hodnotenie. Viackrát som sa s tým stretol že tam bola nalepena znamka 4$ a potom uz uvedený predajca nedorucoval na sk

    #286432
    Khaan
    Účastník (Participant)

    diki potesili ste ma :) … jasne ze viem ze to postovne sa odraza na cene len na tej cene 99c tam sa postovne velmi nezmesti :D … nopl v vysvetlil :D … a keby si aj nieco objednam z ebay co posielaju z UK napr. JBL on time bo inu srandu s postovnym 6 libier tak mi to pride priamo domov ci mi to este mozu stopnut na colnici?

    #286433
    hatto
    Účastník (Participant)

    z uk ti nemaju preco stopnut na colnici, to len v pripade ze je to mimo eu, ci sa mylim?
    ja som uz objednaval aj priamo z britskych e-shopov a prislo mi to priamo domov (za velmi kratky cas! )

    #286447
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Baliky v ramci EU se neproclivaji. Jen mimo EU.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.