- Toto téma obsahuje 38 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 3 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Oprava Grafickej karty MacBook Pro (15-inch, Late 2011)
zo swissu mi prisla cenova ponuka 663€ ….To ako vazne?…..
Samozrejme, ze ta doska tolko stoji, ked je na nej procesor, chipset, grafika, … .
V novych mbp je aj RAM a disk, tak tie dosky budu stat este viac. Nakoniec este usetris :-)
Skus napisat autorizovanemu Apple servisu do Viedne, alebo do nejakeho skutocneho Apple Store, napriklad v Drazdanoch. Mohli by mat este nejake kusy tych dosiek na sklade aj ked zvolavacka uz skoncila.
paaaniiii vybaveneeeee !!! :))))…
graficky chip vymenený + 12mesačná záruka = 205€
odporúčam :)
Zaujimave, ja som mal ten isty problem na MBP late 2011 a bol vymeneny logic board s grafikou v ramci vymenneho programu ZADARMO a cez Swiss v Kosiciach. Bolo to asi pred pol rokom. Tak velmi nechapem tu cenovu ponuku…
:-)
Ahojte……Presiel rok aj pol a problem mam opat…205€ sa mi teda znovu nechce za to davat :D……viete to niekto vyriesit prosim lacnejsie ? Dakujem
Ahoj…vyriešil si?…
Ollinko ano vyriesil. Nakoniec som ho znovu poslal do tej istej firmy a zaplatil to…..Cize na mojom macbooku mam 3ti graf. chip….
Ollinko ano vyriesil. Nakoniec som ho znovu poslal do tej istej firmy a zaplatil to…..Cize na mojom macbooku mam 3ti graf. chip….
Noooo..uz aj ja rozmyslam,ze im napisem…hoci mam trochu iny problem ako ty….ale mozno mi budu vediet pomoct…
Ahoj, asi maju vadne cipi treba dava tlepsie a kvalitnejsie. 205€? vazne? robime to za lacnejsie a zatial sa nic nevratilo a to GPU cipi menime uz cez dva roky :)
HonzoSK a zvyknes aj odpovedat na tie SS?
A to su ake „lepsie a kvalitnejsie“? HD6750M (original), 6770M ci 7490M? O tretej triede kvality z aliexpressu ani nehovorim.. Vsetky su zial casovane bomby – chyba bola pri vyrobe cipov (soudruzi z AMD to podelali), reflow/reballing pomoze iba na isty cas.. aj ked Apple vymienal cele zakladne dosky, chyba sa opat prejavovala.
Nie je jednoduchsie (a hlavne spolahlivejsie) vyradit AMD gfx a pouzivat iba intel integrovanu (EFI fix alebo hw uprava na doske)?
HonzoSK a zvyknes aj odpovedat na tie SS?
ano zvyknem, co by si potreboval? :)
zapiect dosku, ale pred 3 mesiacmi. Na spravu si vobec neodpovedal, preto sa pytam
Ahoj,
pprosim ta ako si nakoniec dopadol,nasiel si nejake spolahlive riesenie? Mam ten isty problem, dosku som dal 2x zapiect ale vzdy to bolo tak 3-4 mesiace. Vies mi poradit, kto vymeni chip, tak by to vydrzalo, teda ni elen na chvilu, ak je to vobec mozne.
dik
Ahoj, FixBook s.r.o. v českých Tepliciach. Práve sa mi to stalo znovu a môj mac je na ceste tam.
Minno hlada spolahlive riesenie.
Sorry ale vymenit gpu cip 4x za dva roky a vzdy zaplatit 205€ neni ani zdaleka spolahlive riesenie.
super, dakujem, zajtra posielam do FixBook, prave som dovolal s panom
ja som, chlapci, nakoniec vtedy zaplatil vo Swisse v BA za novu dosku nieco cez 600 eciek :(