Oprava

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Ginuska
    Účastník (Participant)

Ahojte takže novy ipad mini ktorý som vymenila včera padol otcovi na zem a roztepil sa mu roh a praskla obrazovka. Obrazovka funguje asi na 80% niekde reaguje niekde nie. Neviete koľko ma bude stáť oprava kedže v servise maju oprava LCD a oprava dotyku a sú tam dve rozlične ceny a ja neviem ktorá sa týka môjho ipadu.
    Prosím zdržte sa komentárov typu neoplatí sa to alebo načo to dať opravovať alebo kup si nový. Ak nemáte k tomu čo napísať tak sa zdržte komentára. Ďakujem

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

budes potrebovat opravu krycieho skla, nie LCD ani dotykovej vrstvy. Obrazovka (LCD) je kryta sklom a to sa rozbilo. Cena by nemala byt velka, za robotu ale zaplatis viac.

Otazne je, aky to je iPad mini. Ak s Retinou, chod do opravy. Ak bez Retiny, uvidis podla ceny za servis. Ak to prekroci 100 eur, asi by som sa na to vykaslal a dal si to vymenit tu na fore Stevovi Stefanovi:

steve.stefanov@gmail.com

Mozno sa najde iny blazon, ja sa s tym uz nemam chut srat :)

Ginuska
    Účastník (Participant)

Vyhcádzalo to nejakých 88€ čo sa ešte dá ja len že ten tablet som poriadne ešte ani nemala v ruke a je mi to luto vyhodiť peniaze na opravu mám. ďakujem za kontakt napíšem mu

Ginuska
    Účastník (Participant)

Je to obyčajný ipad mini 1 bez retina

Cibike
    Účastník (Participant)

och, to by som uz neopravoval, skôr predat na diely a kupit druhy… vyjde ta to +/- na rovnako a budes mat neposkodeny ipad (inak musi ti byt jasne, ze ta oprava bude urcite s pouzitim neoriginalnych dielov, ak to nedas do autorizovane servisu, takze aj celkovy pocit zo zariadenia po oprave bude horsi + ten poskodeny kovovy roh zostane)

Ginuska
    Účastník (Participant)

prepáč neviem či si čital môj prvý príspevok ale keď som pozerala cenu nového ipadu presne toho ktorý mam ja tak už ta oprava ma víde lacnejšie.
    Za druhe vysvetlite mi prečo každy kto tu napíše že ma prasknuté sklo mu automaticky poviete to sa neoplatí opravovať? Ludia ved uvažujte niekto si na to šetri celý čas ,časom sa stane taká nehoda človek hladá riešenie a Vaša odpoveď je predaj to na náhradne diely. Oprava stoji maximálne 100€ a nový produkt vyše 400€ to je rozdiel 300€. Máš 400€ na vyhodenie? Dobre tak mi daj 400€ a ja si ho rada pôjdem kupiť.
    Ja hladám riešenie nie dôvod prečo by to nešlo.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Ginuska, radcovia vyssie to mysleli asi tak, ze si mozes kupit rovnaky model z druhej ruky a to ta bude stat cca 150 Euro. Ked ten svoj predas za cca 80, tak sa to urcite oplati. Budes mat za 70 Euro plne funkcny pristroj v perfektnom stave bez znamok poskodenia ci stopach po oprave.

Mozno sa pytas, ze preco by to niekto kupoval za 80 ked oprava stoji 90 Euro a to je dokopy viac ako neposkodeny iPad. Je to preto, ze to predne sklo sa da kupit za cca 20 € a ked si to niekto opravi sam, tak ma ipad za stovku.

christopher
    Účastník (Participant)

@Ginuska. V profile by som mal mat mailovu adresu, myslim si, ze by som Ti vedel pomoct :)

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ginuska, ako Ti tu pise Drevoplech, predam za 80, doplatim 70 a mam NEPOSKODENY iPad za 70 Eur.

Matematika u Teba nic moc, ako pozeram, neuraz sa. Ale ak nieco z 2. ruky stoji 150 a dam -80 (cena predania iPadu na diely) tak to bude 70 ci chcem ci nechcem.

Nikto nepise o kupe noveho iPadu Retina. Navyse neviem, kde si nabrala cenu 400 Eur, ked iPad mini novy stoji 239 eur.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.