oplatí sa kúpa iphone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes oplatí sa kúpa iphone 5

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    adam4420
    Účastník (Participant)

Dobrý deň, chcel by som sa s vami poradiť o kupe iphone 5.Oplatí sa ešte kúpiť iphone 5, alebo si myslíte že by som si mal priplatiť na novší model ?

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Čím dlhšie ten iPhone chceš mať, tým viac odporúčam novší – 5S. Má 64bit procesor a vydrží minimálne o jednu generáciu iOS dlhšie :-)

iTuxx
    Moderátor

Oplati sa. Podla mna je to zavisle na RAMke. Jedine tak mozu obmedzit funkcnost, ze zalaguju telefon. A kedze od 5ky az po 6+ maju vsetky 1GB, tak podla mna este nejaky ten rok tento iPhone vydrzi.

fero1235
    Účastník (Participant)

Videl som uz jeden biely, na ktorom sekala ios 8. Odporučil by som určite 5s

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Ach, prečo do tých iPhonov dávajú tak málo RAM? Aspoň že iPad Air 2 má už 2 GB.

lordsoft
    Účastník (Participant)

Mam 5ku od vianoc, bol som skepticky. Priamo som to porovnal s 5S kamaratovym, a ten rozdiel clovek pri beznej praci ani nepostrehne. Za mna 5ka moze byt este na 2 roky urcite.

Edit: Jedine co ma sere je, ze sa mi zda, ze oproti 4S je to urobene z papiera. sklo sa skriabe lahsie, a o tele ani nehovorim, to je vseobecne zname ze 5ky su nachylne.

majo212
    Účastník (Participant)

Mám 5ku a nemám s ňou problem,foťák v pohode, neseká, ide plynulo, s macbookom spolupracuje super akurat čo ma trošku trapi je pamat :D 16gb je malo keď chceš mať viac hudby, plus mať tam ešte nejaké programy a hry a o fotkach nehovorim ani.. takže choď do väčšej pamate určite :)

majo212
    Účastník (Participant)

lordsoft: kúp si tempered glass či ako sa to vola.. je to super a ochráni ti to displej, použivám to a keby som to trošililinku krivo nenalepil tak ani neviem že ho mám :D super splíva a telefon vyzera ako bez folie

JFK.
    Účastník (Participant)

ja by som išiel do 5S.

lordsoft
    Účastník (Participant)

majo212: jj premyslal som nad tym.. zial moc dlho a teraz uz mi je to na k… nic. :-D

majo212
    Účastník (Participant)

lordsoft: prečo ? :D až tak si ho poškrabal už? či praskol nedajbože? :D :D ak mas tam nejake škrabance a niesu hlboke ale len take povrchove nejake sa da povedať, tak si to kup aj tak, prekrije ti to a bude to vyzerať v pohode ;) ja som to tiež lepil na par škrabancov čo som mal na displeji a nevidno to ;) ak nechceš kupovať drahe skla tak objednaj z ebayu za 80 centov či koľko.. porovnaval som nedavno s drahšim a nejako sa mi nezdalo aby tam bol viditelny rozdiel.. hadam mozno v pevnosti alebo tak.. ale poznam viacerých čo maju z ebayu tie skla a spadol im par krat už mobil na beton a sklo to vydrzalo.. a aj keby to nebolo nejak extra kvalitne tak predsa len je to lepsie ked maš aspon nekvalitne sklo čo možno pukne po jednom pade a zachrani iphone alebo nebudes mat sklo a rovno praskne displej :D

lordsoft
    Účastník (Participant)

majo jj, take jemne, nie moc hlboke. tak nad tym porozmyslam, dik :)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.