Ohnuty Iphone 6 reklamacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ohnuty Iphone 6 reklamacia

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    marostrepan1
    Účastník (Participant)

Zdravím mate niekto skúsenosť s ohnutym iphonom 6 čo si myslite o tom zreklamuju mi to ?

iTuxx
    Moderátor

myslim ze uz nie. Niekde sa tu o tom pisalo, pohladaj. Zevraj apple vydal upresnujuce smernice o tom, ze sa to povazuje za kozmeticku zavadu a na to sa zaruka nevztahuje.

dfx
    Účastník (Participant)

Ohnuty by mali zreklamovat. Ta kozmeticka vada mala byt klikanie displaya.

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Však pošli fotku, ako veľmi to máš ohnuté. Keď tak k tomu pridaj aj iné chyby, nech neposudzujú iba tú jednu.

re88ne
    Účastník (Participant)

Kamos to poslal do CCC a poslali mu novy kus do 3 dni ;)
    a aby som dodal … to ohnutie bolo takmer neviditelne. Badatelne to bolo len na rovnej ploche ak tukas do protilahlych rohov /ako je to na viacerych videach/

marostrepan1
    Účastník (Participant)

Takze Iphone bol v reklamácii Telekom … A reklamáciu neuznali ale čím ma dorazili bolo ešte aj to že tie kur*y mi ešte aj zrušili záruku . Myslite ze to mam skúsiť poslať do CCC je to klasická 6 nie (6 plus) .A je možnosť ked mi to tam uznajú že by som to potom mohol riešiť s Telekom ze ako je to možné ze oni to neuznajú s zrušiť mi záruku kde to autorizovaný servis mi chybu uznal ?

Crossman
    Účastník (Participant)

Vyreklamujes a predpokladam, ze aj tak sa Ti kus ohne. Pokial to nema vplyv na funkcnost, osobne by som sa vykaslal na to.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.