Novy Macbook Pro 2013 kedy bude

Domov Diskusné Fóra Ostatné Novy Macbook Pro 2013 kedy bude

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 60 )
  • Autor
    sairik
    Účastník (Participant)

student uz niesom :) ale urcite ju nejakym sposobom vyuzijem ;)

J
    Účastník (Participant)

jasne v tom pripade ok :D ja som si skratka povedal, ze ten high resolution nevyuzijem a teda mi tych extra 300 eur a extra skoro 400gramov v taske nestoja :D tak uvidime , som na to procko zvedavy

didushik
    Účastník (Participant)

J: Ked si kupoval na tu študentsku zlavu, ako je to uvedené na pokladničnom bloku ? Je tam vyslovene uvedené „študentská zľava“ , alebo len zľava -12% ? Resp. dá sa kombinovať študentská zľava a odpočet DPH, ak som študent-podnikateľ ?

majdy
    Účastník (Participant)

didushik, to by aj mňa zaujímalo.

izo
    Účastník (Participant)

chod sa spytat do predajne, mne v jednej povedali, ze v pohode, ak je cena myslim do 1600 € aj s danou, tak ti daju normalny blocik z pokladne, kde je len zlava -12%. takze dph by mala byt v klidku. Vyhodou je, ze sa este mozes aj prihlasit do nasej super blockovej loterie :-D

shadower
    Účastník (Participant)

ja na ucte nemam ziadnu zlavu …len cenu po zlave :D

beny39
    Účastník (Participant)

no 22.10 asi mabooky pro nebudu len nove ipady ,mac pro a novy osx

sairik
    Účastník (Participant)

ak nebudu tak ma ozaj j*bne asi :-D alebo aspon dufam v tichy update ako imac …

beny39
    Účastník (Participant)

aj mna j…..ne a kupim si lenovo lebo ma uz seru

majdy
    Účastník (Participant)

Nemôžu nebyť, neverím že by tak dôležitý produkt a ako jediný nechali bez Haswelu a bez dotiahnutých chybičiek prvej generácie.

Takže to nedáva zmysel, keby si to nenechávali špeciálne na Event, upgrade by bol tichý spolu s iMacmi :)

beny39
    Účastník (Participant)

no ale doverihodne stranky ako AllthingsD praveze nespominaju Mbp a dokonca ani oni nevedia
    nechce sa mi verit ze nic neuniklo aj na zahranicnych strankach sa vsetci rozculuju lebo ich nezaujimaju ipady
    ale Mbp

sairik
    Účastník (Participant)

tak predsa konecne ONE MORE THING ? :-D nadupana retina s vydrzou 24h :-D

beny39
    Účastník (Participant)

žeby

sairik
    Účastník (Participant)

ked uz sme pri tej kupe, zaujimalo by ma, ktory z resellerov je najvacsi :) a ak tu je niekto z konkretnych firiem tak nech neovplyvnuje :-D a samozrejme, ktory poskytuje najlepsie sluzby a pripadne reklamacie :)

McJobs
    Účastník (Participant)

Vsetky APR predajne musia splnat prisne podmienky Apple, takze je to +/- jedno , jediny zasadny rozdiel je v personale, SWP je najstarsi a podla mna aj najlepsi co sa tyka pristupu, podla nazorov tu usudzujem ze iStores KE ma arogantny pristup, ja mam osobne zle skusenosti so servisom v Traco

beny39
    Účastník (Participant)

v traco computer ani ja nemam dobre skusenosti
    mal som procko a pukal mi. zaves a povedali ze to je normalne ale podla mna notebook za 1300 a takato zavada no neviem a co m.zone su dobry

Benne
    Účastník (Participant)

Ja som bol parkrat v Swp a pohoda, zalezi, ktoreho chlapika chytis. V mzone sa mi zdal personal o dost kvalifikovanejsi. A v Swp nemali novy iMac, v mzone mali aj ked len jeden kus. Tolko ku skladovym zasobam z mojej skusenosti :)

sairik
    Účastník (Participant)

pozvanky dnes ? :)

Lixx
    Účastník (Participant)

Odvtedy co nie je SWP v poluse, som tam uz nesiel. Ale inak pristup cca rovnaky ako vsade

Common
    Účastník (Participant)

sorry za OT ale dosiel uz niekomu CTO haswell iMac?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 60 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.