Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Novy Macbook Pro 2013 kedy bude
student uz niesom :) ale urcite ju nejakym sposobom vyuzijem ;)
jasne v tom pripade ok :D ja som si skratka povedal, ze ten high resolution nevyuzijem a teda mi tych extra 300 eur a extra skoro 400gramov v taske nestoja :D tak uvidime , som na to procko zvedavy
J: Ked si kupoval na tu študentsku zlavu, ako je to uvedené na pokladničnom bloku ? Je tam vyslovene uvedené „študentská zľava“ , alebo len zľava -12% ? Resp. dá sa kombinovať študentská zľava a odpočet DPH, ak som študent-podnikateľ ?
didushik, to by aj mňa zaujímalo.
chod sa spytat do predajne, mne v jednej povedali, ze v pohode, ak je cena myslim do 1600 € aj s danou, tak ti daju normalny blocik z pokladne, kde je len zlava -12%. takze dph by mala byt v klidku. Vyhodou je, ze sa este mozes aj prihlasit do nasej super blockovej loterie :-D
ja na ucte nemam ziadnu zlavu …len cenu po zlave :D
no 22.10 asi mabooky pro nebudu len nove ipady ,mac pro a novy osx
ak nebudu tak ma ozaj j*bne asi :-D alebo aspon dufam v tichy update ako imac …
aj mna j…..ne a kupim si lenovo lebo ma uz seru
Nemôžu nebyť, neverím že by tak dôležitý produkt a ako jediný nechali bez Haswelu a bez dotiahnutých chybičiek prvej generácie.
Takže to nedáva zmysel, keby si to nenechávali špeciálne na Event, upgrade by bol tichý spolu s iMacmi :)
no ale doverihodne stranky ako AllthingsD praveze nespominaju Mbp a dokonca ani oni nevedia
nechce sa mi verit ze nic neuniklo aj na zahranicnych strankach sa vsetci rozculuju lebo ich nezaujimaju ipady
ale Mbp
tak predsa konecne ONE MORE THING ? :-D nadupana retina s vydrzou 24h :-D
žeby
ked uz sme pri tej kupe, zaujimalo by ma, ktory z resellerov je najvacsi :) a ak tu je niekto z konkretnych firiem tak nech neovplyvnuje :-D a samozrejme, ktory poskytuje najlepsie sluzby a pripadne reklamacie :)
Vsetky APR predajne musia splnat prisne podmienky Apple, takze je to +/- jedno , jediny zasadny rozdiel je v personale, SWP je najstarsi a podla mna aj najlepsi co sa tyka pristupu, podla nazorov tu usudzujem ze iStores KE ma arogantny pristup, ja mam osobne zle skusenosti so servisom v Traco
v traco computer ani ja nemam dobre skusenosti
mal som procko a pukal mi. zaves a povedali ze to je normalne ale podla mna notebook za 1300 a takato zavada no neviem a co m.zone su dobry
Ja som bol parkrat v Swp a pohoda, zalezi, ktoreho chlapika chytis. V mzone sa mi zdal personal o dost kvalifikovanejsi. A v Swp nemali novy iMac, v mzone mali aj ked len jeden kus. Tolko ku skladovym zasobam z mojej skusenosti :)
pozvanky dnes ? :)
Odvtedy co nie je SWP v poluse, som tam uz nesiel. Ale inak pristup cca rovnaky ako vsade
sorry za OT ale dosiel uz niekomu CTO haswell iMac?