Novy Macbook Pro 2013 kedy bude

Domov Diskusné Fóra Ostatné Novy Macbook Pro 2013 kedy bude

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 60 )
  • Autor
    beny39
    Účastník (Participant)

caute
    neviete kedy bude novy macbook Pro 2013
    vsade pisu ze koncom septembra a zaciatkom oktobra ale nic tomu nenasvecuje
    potrebujem kupit macbook pro ale uz radsej asi pockam

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Ja osobne by som počkal na jesenný update. Myslím si, že je veľmi pravdepodobné, že spravia aj update MBP :)

beny39
    Účastník (Participant)
    zero0x
    Účastník (Participant)
    nickey
    Účastník (Participant)

niekde som zachytil, ze sa ma predstavovat 15 okt., tiez cakam a idem na upgrade z air na retinu

sairik
    Účastník (Participant)

ano aj mne sa zda 15.10 :) a dufam, ze to vtedy aj bude, uz som bez zeleza (air) asi 3 tyzdne :-D cakal som, ze pridu s 5S :) a chcem ist do retiny pro :)

bawy
    Moderátor

zaujimavé bude, ako sa Apple zachová, či úplne zruši „obyč“ pro a budú už len retina pro, alebo či prídu už 5 rokov staré designy Klasických fakt výkonných PRO…strašne som zvedavý..

nickey
    Účastník (Participant)

sairik, vsak dohodnime sa ked pojdes kupovat, kupime spolu dva a urcite dostaneme zlavu:) Ale vazne, bol som v rakuskom saturne omrknut retinu a hodil som rec s predavacom a robia stare za nove. Zase nejake super ceny netreba cakat, za moje dva NB air/11 i5 1.6 128ssd 4gb/ daju do 400 ecok a za win pc acer aspire 3820/13 i5 600hdd 5650HD 4gb/ daju 190 ecok. Nie je to nic moc ale zase pomoze

sairik
    Účastník (Participant)

no tak ja som uz svoj air predal za 750 :-D

nickey
    Účastník (Participant)

sairik, predal si ho dobre, ja mam zatial ponuku za 500 na ten moj

McJobs
    Účastník (Participant)

Na Retine aj Air mi chýba mliečne svetlo dýchania :(

Common
    Účastník (Participant)

Niekto je bez zeleza a musi cakat a niekto nemusi lebo uz objednal CTO iMac :P

beny39
    Účastník (Participant)

ja som tiez bez zeleza mam od mai asus a som hotovy z toho windows 4 roky apple a teraz asus :)))))))))))
    a niekde som cital ze retina sa viac kazia ale to iba par clankov takze tomu moc neverim no tie dva tyzdne uz pockame a dufam ze to bude stat za to

sairik
    Účastník (Participant)

moze byt ze sa mozno kazia, ale si zober ze to je novy produkt, takze sa urcite vyskytnu nejake problemy :) no v novom by mali byt muchy vychytane :) a hlavne lepsia grafika, aby scrolovanie facebooku nesekalo :-D

majdy
    Účastník (Participant)

Však stačí sa pozrieť na HW iMacov a MBA a dá sa urobiť jednoduchý obraz na základe porovnaní s predchádzajúcou generáciou ako to tento rok dopadne. Dúfam že 13″ retina dostane výkonnú grafiku, no mám tušenie že maximálne iris ako nový základný iMac :/

nickey
    Účastník (Participant)

tiez predpokladam, ze to bude iris pre 13″. Mimochodom nie je iris 5200 niekde na urovni terajsej gt650m co je teraz v 15 mbpro ret? Niezeby ma to nejak zaujimalo ale zase ked uz kupujem tak nech vieme o com hovorime pri porovnaniach.

McJobs
    Účastník (Participant)

Len aby nedali do 13″ verzie zas len zakladnu HD5000

HD5200 (Iris Pro) je kus horsia ako gt650m, no 2x vykonnejsia ako HD5000

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

@Peterson Ináč to je pravda, to s tým svetielkom dýchania. Mám MBW a jednoducho to tam už musí byť stále :D

A tiež ináč ako hovoríš. Dúfam, že do 13″ nedajú tie Intel grafiky, ale normálne od nVidia :) Aj keď ako viem, že tie Intel nie sú vždy zlé.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Tiež čakám na novú generáciu, peniaze už sú :-)

sairik
    Účastník (Participant)

budu zajtra rozoslane pozvanky na event ? :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 60 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.