Novy Iphone

Domov Diskusné Fóra Ostatné Novy Iphone

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    mathoZM
    Účastník (Participant)

Cekujte video a komentujte co si otom myslite ja myslim ze ked vijde tak o pol roka jak vijde si ho mozno kupim podla toho kolko bude stat len nech zlacnie :D

http://www.youtube.com/watch?v=zTASTyPd1gY&feature=rec-HM-rev-rn

richie2589
    Účastník (Participant)

No tak to by bola parada, to by som si aj ja hned bezal kupit:) ..vyzera to uplne super, myslim si, ze kludne by si to mohol apple vziat k srdcu a spravit taky iphone 3rd gen….( aj ked pochybujem:) )

gidy
    Účastník (Participant)

to nie je novy iphone, ale myslienka ako by mohol vyzerat novy firmware 3.0….

cengi
    Účastník (Participant)

stare to uz je:)

mathoZM
    Účastník (Participant)

jj moze byt ze to je stare ale je to ukazka asi ako by mohol vyzerat novy Iphone aj s 3.0 firmwarom a su uz neake fotky noveho Iphonu asi nie lebo len sa planuje vsak ??? Zatial si kupim Ipod touch a potom o taky rok alebo polrok si kupim novy iphone ak bude dobry :)

ovi77
    Účastník (Participant)

Jezismaria vsetky fotky novych „iphonoch“ su fake…pane boze sak ked ho apple urobi tak ho urobi…nechapem ako moze niekto verit obrazkom kde iphone vyzera jak sklo a pod…niesme v Startreku…
    A osobne si myslim, ze toto leto novy iphone nepride aj keby sme sa mali vsetci po*rat:)

mathoZM
    Účastník (Participant)

okj nemusis sa zato rozculovat lebo tvoje modzgove bunky potom lietaju v hlave a narazaju do stien a budes stoho jebnuty :D:D ale ne respekt a mas pravdu moze byt aj nemusi

ovi77
    Účastník (Participant)

Ale nemusel by byt lebo nebudem mat prachy:D Tak po roku 2010 niekedy by mohol prist:))

mathoZM
    Účastník (Participant)

:D:D j ja cem cil kupit iphone 3g alebo ipod touch do 200 eur :) a potom ked sa bude lubyt mozno kupim potom o rok new iphone ale dovtedy casu dost :D

ovi77
    Účastník (Participant)

Tak urcite zober Iphone a nie Ipod touch…Preco by si mal mat masinku len na hranie a hudbu ked z nej mozes aj volat a do 200Eur nejaky pouzity iphone v dobrom stave kupis v pohode:)

mathoZM
    Účastník (Participant)

ja kupim za 200 aj novy :D zo zarukou ale pocul som ze Iphone sa kazi ze je to shit ale je to vlastne to co ipod len sa ta stoho volat a ze to ma krehky dusplay je to prevda ??? kto ma Iphone napiste ci je dobry

Beiju
    Účastník (Participant)

uz sa to tu riesilo… iphone nema krehky displej. Mozno je nachlny na skrabance(zadna strana)-ako kazdy iny telefon…ale su to len tie take velmi jemne skrabanceky ktore je vidiet len pod urcitym uhlom pozeranim do svetla…. A aj to len kvoli tomu ze ho favam dolnou stanou vzdy na stol. Na displej sa da dokupit folia za nejakych 5eur ci kollko a vobec ju nie je vidiet a aspon chrani displ pred silnymi skrabancami(rozumej kluce, urcote by sa displej nerozbil ale poskriabat by sa mohol..ale tak si kazdy kuknite na displej svojho telefonu a povedzte mi ze tam nemate ani jeden skrabanec..kazdy tam bude mat stovky drobnych pasikov. A rozbit by sa rozbil jedine po pade na beton,alebo pod…ako kazdy other telefon). Na dotykovy displej som si lahko zvykol a osobne by som sa uz asi nevratil k normalnej klavesnici na mobiloch..len moj subjektivny nazor… Mozno by som na nom zvysil rychlost procesoru..mam pocity ze mi obcas dlhsia trva kym pochopi co chcem spravit..ale to len skor vtedy ked rychlo prepinam medzi aplikaciami (hry,safari alebo youtube a do toho ked chcem este prepnut pesnicku nejaku…ale tak je mi jasne ze je to telefon a nie pocitac… a urcite by sa znizila vtydrz baterie…)…a ano je to ako „len“ ipod ale touch(teda moznost milion aplikacii,dobre predvedenie,dobra svievitovst obrazovky aj pod priamym slnkom) a prave preto som si ho kupoval,lebo casto pocuvam hudbu … a myalim ze z kazdej strany ti bude povedane ze iphone je dobry…a za tu cenu..200eur sa mi ozaj nezda vela ako ked odporucana cena predajcov je 17litrov…

Edit..a myslim ze nova verzia toto leto bude,netusim ako bude vyzerat,ale asi len trochu tensi…ako terajsi ipod touch a mozno spravia nieco s bateriou. Vsetkko su to vsak iba dohady,ale uprimne..kto z vas ich nema rad? :) Ja si vzdy rad precitam a pozriem obrazky ako by dalsia moaj vysnivana vec mohla vyzerat….. A ako je zvykom u apple..kazdy rok aktualizovat svoj hardware aspon raz… i ked ma to velmi netesi :) (lebo sa prestanem tesit z mojho aktualneho telefonu)

mathoZM
    Účastník (Participant)

aha no dakujem ti za popis velmi pekne vazim si to takze pri normalno pade normalne doma na koberec alebo teda an ten beton moze prasknut to sklicko ochranne a nie display to by musela byt ina sila no nie ??? a kolko vlastne stoji to nove kriicie sklicko ???

ervin11
    Účastník (Participant)

Nema ti co padat – davaj si pozor na veci a ked nie, tak sa nediv.

Rass
    Zablokovaný

Mne drbol na vozovku riadnou supopu a nic… nel sa osriabala zadna cast

mathoZM
    Účastník (Participant)

jj ved to je jasne ale tak nahoda je skurvisyn :D sprepacenim za vyraz :D jj treba davat pozor a kolko prosim moze stat to ochranne sklicko ?

Beiju
    Účastník (Participant)

no neviem,neskusal som.. omylom mi minule spadol na parkety..nedrzal som ho pevne…z vysky asi meter…a nic sa mu nestalo….na koberce keby spadol..toho by som sa nebal…. no ale beton je beton….keby sa ti len tak vysmykne tak sa nanajvys poskriabe,..keby ho vsak niekto silou mocou sa sanzi rozbit..ako chlapcii na youtube robia crash testy…tak sa necudujem… je to predsa le nstroj a nevydrzi vela.
    a to sklicko aj s digitazerom stoji tusim…. asi 100 dolarov… http://www.pdasmart.com/products/IPH922iphone-repair-parts-2ndGen.htm
    Ale bat sa netreba..kazdy si sna svoje veci dava pozor a urcite ho nikto nikam hadzat nebude….

cengi
    Účastník (Participant)

http://www.concept-phones.com/category/apple/

Novy iPhone :DD
    ………………….
    aj netbook :DD

gidy
    Účastník (Participant)

mne sa paci tento koncept.
    http://blogdemac.es/wp-content/uploads/2007/12/macbook-touch.jpg

pri troche optimizmu ho vidim aj dost realny, kedze par takych zariadeni uz je, napr. od hp

mathoZM
    Účastník (Participant)

Beiju okj dakujem ti :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.