Notebook 1000 euro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Notebook 1000 euro

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    ViRPo
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    Mam rozpocet na notebook presne 1000€ (+/- 50€).

Chcem sa preto spytat, ci mi odporucate kupit nejaky macbook, hlinnikovy alebo nehlinnikovy…

myslite ze je za 1000 euro lepsi macbook ako obdobny notebook v tej cene ?

Dakujem

monicqa
    Účastník (Participant)

jasne ze macbook :)
    ja som kupila tu z fora za vtedy este 25 litrov, a som spokojna, aj ked je to len obycajny biely macbook.
    a tento sa ti akurat hodi:
    http://www.swp.sk/Appl/WebObjects/SWPPub.woa/1/wa/showProduct?id=6905&wosid=FZmZmH9G5WRoYvYcZ4OAbM&back=showRecentCategory

ViRPo
    Účastník (Participant)

a neoplati sa kupit radsej hlinnikovy ? ake su tam vyhody a nevyhody ?

raul
    Moderátor

ja osobne by som isiel do hlinkikoveho… vedel by som napisat par argumentov, ale najdolezitejsie su: novsia tech a hlavne sympatie :D

ViRPo
    Účastník (Participant)

No hej, ale teraz je na swpcku najnovsi biely… neni potom v tom mis-mas ?

raul
    Moderátor

Nie je. Najnovsi z hladiska nie kedy bl uvedeny na trh, ale uprgrade-u…

Anonymný
    Neaktívny
    mike
    Účastník (Participant)

ahoj, ja osobne s tymto rozpoctom by som sa pozeral po macbooku alu 13″ 2,4 Ghz – od ruky sa uz daju kupit za tuto cenu, kedze teraz vysli nove MBP, tak ceny tychto modelov dost klesli. Naozaj sa neoplati kupovat novy, navyse ak je notebook co kupujes od ruky v super stave a zaruke. Zbytocne je to preplacat v obchode… ale samozrejme je to na tebe.. :)

dalibor
    Účastník (Participant)

predam Ti moj macbook Pro 15,4″ 2.2ghzC2D,4GB ram,120GB HDD, aj s ruksakom golla ak chces. cena 999€
    ja prechadzam na 17ku:)(napis mi na email,ked tak)

mayoxy
    Účastník (Participant)

kup si novy MBP 13″ s vydrzou 7 hodin ! :) bud novy, ze na splatky alebo odruky. urcite chod do Macbook Pro 13″ !!! mas v nom aj firewire, baterku 7 hodinu a dokonca aj lepsi display.

Macker2
    Účastník (Participant)

ja by som isiel uz do hlinikoveho na ten plastovy uz kasli

mike
    Účastník (Participant)

tak tak hlinikovy treba uz za tie prachy.

to MAYOXY: MBP 13″ nekupis do 1000 €… to len ak by si nieco dolozil… :)

Anonymný
    Neaktívny

ja by som isiel tiez do hlinkoveho MBP, teda aj idem vo velmi blizkej dobe, ale s obmedzenym rozpoctom by som uvazoval nad plastovym, a este aj usetril prachy na batoh alebo ine prislusenstvo

ViRPo
    Účastník (Participant)

ak sa smiem spytat bazaroa cena 13palcoveho mac book pro je asi aka ?
    a ake su rozdieli medzi macbook alumium 13palcov a macbookpro aluminium 13palcov ?
    dakujem

designme
    Účastník (Participant)

http://mzone.sk/katalog/macbook-pro/produkt/macbook-pro-13-2-26ghz-new/

Rozdiel je dlhsia vydrz na bateriu, uzivatelom nevymenitelna bateria, podsvietena klavesnica, trochu rychlejsi CPU.

dex
    Účastník (Participant)

macBook v tej cene nemá lepšie parametre ako PC NB v tej cene. Na druhú stranu sa určite viac oplatí. Základný dôvod je všeobecný „user experience“.

cheso
    Účastník (Participant)

rozdiel je vo velkosti RAM, mozno vo vydrze baterie (niesom si isty), citacke SD kariet, ai.
    a samozrejme v napise pod displayom :D

mike
    Účastník (Participant)

hej, co sa tyka starych MB alu tak je to uplne to iste ako nove MBP 13″ co sa tyka dizajnu a funkcii… MBP 13″ ma vsak 4GB ram (len ta silnejsia verzia), je tam citacka kariet, fireWire a bateria vydrzi dlhsie…
    na mojom predchadzajucom MB alu 2,4 Ghz vydrzala bateria tak cez 4 hodinky, no a na tom novom pise, zeby mala vydrzat 7, ale mne este 7 nevydrzala :D (so zapnutym WiFi)

co sa tyka cien v bazaroch, tak nove MBP 13″ som este nevidel… jediny asi predavam len ja – ten silnejsi len za 1250 €:
    http://forum.www.macblog.sk/discussion/9043/p-macbook-pro-13-253-ghz-1250-/#Item_1

inac tie starsie MB alu sa daju kupit do 850 € model 2,0 GHz a okolo 1000 € 2,4 GHz

ViRPo
    Účastník (Participant)

dik mike, no mna laka ta dlha vzdrz, ale zas niesom si isty ci by mi nestacil klasicky macbook….

takze rozhodujem sa medzi macbook alu 2,0ghz pripadne MBP13“ chcem ho mat prenosny a na nosenie … doma ho pripojim na 22″ display …. alebo radsej kupit nieco silnejsie z bazaru ? (ci sa to oplati )
    totiz to chcem ho pouzivat na grafiku … adobe photoshop a tie veci myslim ze predavaju aj student verziu … co mi teda poradite ist do 15cky alebo ostat pri 13cke ?

mike
    Účastník (Participant)

no kedze pises ze ho chces na nosenie, tak jednoznacne ti odporucam tu 13″, je to naozaj maly a sikovny notebook, len o nieco väcsi rozmer nez papier A4. Displej ma rozlisenie 1280×800, teda ako klasicky 15,4″ notebook. oproti 15″ macu sa lisi jedine tym, ze nema grafiku nVidia 9600GT, ale len 9400GT… no zalezi od toho, co s nim budes robit…

a ako som ti pisal, ja by som kupoval jednoznacne z bazaru – usetris kopu eur, a co tam po tom, ze ho uz niekto pouzival, ked mu neublizil a ked je stale v zaruke.. :)

to je len moj skromny nazor, ide o teba.. :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.