new macbook 13, 2,53GHz teploty a ventilator

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware new macbook 13, 2,53GHz teploty a ventilator

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    slavcomirko
    Účastník (Participant)

nooo ved to je ten problem, ano, updaty mam nainstalovane vsetky, myslis, ze to je na reklamaciu?

bawy
    Moderátor

Ťažko povedať, no podľa mňa tým trpí procesor a znižuje sa jeho životnosť, určite by som minimálne zavolal do predajne, alebo ešte lepšie priamo do servisu, a poradil sa.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

idem skusit ten servis, diky moc, dam vediet co a ako.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

nooo v servise mi povedali, ze mam skusit preinstalovat leoparda. Na to velmi naladu nemam. Avsak este raz som pozrel tie updaty, a vsimol som si, ze pre posledny update, je treba spustit program… Macbook Pro Efi firmware update. Spustil som, nainstalovalo, restartovalo… A teraz pri teplote 92-94, 4500 rpm a teplota klesne aj na 88 :)

bawy
    Moderátor

no vidíš, tak myslím, že máš po probléme.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

noo hej, malo by byt, ked vravis, ze mas rovnake teploty, a tych 90 si myslim ze je stale lepsich jak 100. Diky moc za pomoc.

ivan.m
    Účastník (Participant)

bawy, slavcomirko:

Tak isto sa chystam kupit novy model MBP 13″. Vieti mi niekto zistit ake su minimalne a maximalne otacky ventilatora? Na mojom MB 13″ Black je to 1800-6200 rpm.

Ide mi o to hlavne ci je maximalna hlucnost noveho modelu nizsia ako stareho.

bawy
    Moderátor

Taktiež otáčky sa ustálili na 6200rpm pri konverzii videa. Ale tá hlučnosť nie je nič strašné. Určite lepšie ako nezaťažené bežné PC :D

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.