- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › new macbook 13, 2,53GHz teploty a ventilator
nooo ved to je ten problem, ano, updaty mam nainstalovane vsetky, myslis, ze to je na reklamaciu?
Ťažko povedať, no podľa mňa tým trpí procesor a znižuje sa jeho životnosť, určite by som minimálne zavolal do predajne, alebo ešte lepšie priamo do servisu, a poradil sa.
idem skusit ten servis, diky moc, dam vediet co a ako.
nooo v servise mi povedali, ze mam skusit preinstalovat leoparda. Na to velmi naladu nemam. Avsak este raz som pozrel tie updaty, a vsimol som si, ze pre posledny update, je treba spustit program… Macbook Pro Efi firmware update. Spustil som, nainstalovalo, restartovalo… A teraz pri teplote 92-94, 4500 rpm a teplota klesne aj na 88 :)
no vidíš, tak myslím, že máš po probléme.
noo hej, malo by byt, ked vravis, ze mas rovnake teploty, a tych 90 si myslim ze je stale lepsich jak 100. Diky moc za pomoc.
bawy, slavcomirko:
Tak isto sa chystam kupit novy model MBP 13″. Vieti mi niekto zistit ake su minimalne a maximalne otacky ventilatora? Na mojom MB 13″ Black je to 1800-6200 rpm.
Ide mi o to hlavne ci je maximalna hlucnost noveho modelu nizsia ako stareho.
Taktiež otáčky sa ustálili na 6200rpm pri konverzii videa. Ale tá hlučnosť nie je nič strašné. Určite lepšie ako nezaťažené bežné PC :D