Ahojte, mam dilemu ci ist do servisu alebo este vyckat, na manzelkinom Ip 4 asi mesiac starom blbne home button, a to tak, ze niekedy sa chyti az na 3. pokus (prevazne rano ked ho zapina z airplane modu), potom zase funguje v poriadku. Neviem, ci je to vada telefonu alebo je to tym, ze je este novy a je to slabo “vysuchane”, na mojom cca rocnom ani na predchadzajucom 3gckovom to takto neblblo. Stretli ste sa s tym prosim niekto ?
ano podobny problem mam aj ja. To nereagovanie je nahodne ale hodne neprijemne. Niekedy to vyjde az na 4-5 pokus. Mam ale pocit ze je to skor sw zavada – subjektivne sa mi zda ze to zacalo blbnut az po poslednom update fw na 4.3.5 .
mal som to na iPade (1st gen), tiez ma to pekne vytacalo, ale casom to zmizlo samo-od-seba.
neviem si to vysvetlit, mozno nejaky bug, kt. fixli update-om.
mas aktualnu verziu iOS?
Prejavuje sa to aj u mna. Minuly tyzden som to dal do servisu a cakam ako to vybavia. Rovnaky problem som mal aj s iPhonom 3g – vtedy to odmietli a povedali, ze som to sposobil ja ked mi spadol telefon. Teraz som zvedavy na co sa vyhovoria ked je teleffon bez jedineho skrabanca…
Ja mam predchadzajuci fw a vsetko klape v poriadku, ale na tom manzelkinom, ktory blbne je uz fw 4.3.5, mozno je to naozaj iba sw chyba, vyckam este na update a do servisu zatial nejdem. Vdaka za postrehy, ani som netusil, ze je to taky casty nesvar.
Mne sa to stalo, keď som mala na prednej strane fóliu. Vtesy sa mi podľa mňa kus lepidla dostal kam nemal a postupne mi prestal home button fungovať úplne, ale v servise mi to vymenili. Od vtedy fóliu radšej nenosím :-)
no netusim aku cinu si lepila ale kvalitne folie po odstraneni nezanechavaju ziadne lepidlo(ja pouzivam ExpertShield a ziaden problem). Ako je to u eurovych cin – to netusim.
Ja sa skor priklanam k chybe sw – akoby tlacidlo eeagoval len system nestacil … po 4.0ke mam pocit ze s kazdou verziou sw zacina byt iphone 4 dychavycnejsi- zeby predpriprava vernych zakaznikov na potrebu iphone5?;o)
Ja mám rovnaký problém.
Tiež si to dávam do súvisu s aktualizáciou na najnovší firmware, ale restore na nižšiu verziu sa mi nepodaril, tak si to neviem overiť.
Reklamacia v Telekome, servis uznal zavadu a vymenil za novy kus. Pocas 4 dni od prevzatia z Telekomu sa zavada neprejavila ani raz, takze mal som smolu na vadny kus, aj ked tie nepravidelne zlyhania ma pomylili a sam seba som presvedcoval, ze je to soft. chyba. Velka pochvala servisu, podla IMEI odsledovane, ze mobil mali v servise 4 dni a reklamaciu vybavili urgentne.
Ahojte ozivim troska staru temu. Mam iphone 4 a spominany problem s HB, problem sa neprejavuje vzdy niekedy reaguje korektne a niekedy na 3 az 4 pokus. Tlacidlo bolo vymenene za nove no nepomohlo to. Restore nepomohol. Kalibracia ani vycistenie isopropylom popisane na viacerych strankach taktiez nepomohlo. Nemate niekto skusenost s tymto problemom pripadne co by mohlo pomoct?
Iphone uz samozrejmie nie je v zaruke.
Autor
Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Používame súbory cookie, aby sme vám zaručili, že vám na našej stránke poskytneme najlepšie skúsenosti.Súhlasím