Nejde mi wifi

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #61535
    JohnyTT
    Účastník (Participant)

    nazdar,mam i phone menej ako tyzden,naucil som sa na nom rychlo robit ale som skusal wifi a aj naslo signaly aj som vybral take ktore neboli zahslovane ale ked som dal safari nechcelo sa pripojit,ani youtube,ani nic ohladom pripojenia na internet neislo ..vypisalo mi ze “Could not active cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service” .. neviete ako by som to mohol vyriesit ?? dik

    #151047
    designme
    Účastník (Participant)

    Vyzera to tak ze sa snazi pripojit na net pomocou operatora a nie cez Wifi. skus najst nejake nastavenie ohladom predvoleneho pripojenia na net. Len tak tipujem, iphone nemam :)

    #151048
    missik
    Účastník (Participant)

    alebo naopak… ja som mal velmi podobny problem s mojim iPhonom – pouzival som WiFi v pohode a jedneho pekneho slnecneho dna sa mi neslo pripojit…
    na americkych forach som sa docital, ze ak je akykolvek problem s wifi, treba sa pripojit na net cez operatora (3G, alebo EDGE) a ono sa to samo napravi.
    Tak aj bolo, nastavil som si pripojenie cez EDGE, pripojil som sa na net cez operatora, restartoval iPhone a islo vsetko ako malo.. :)
    Skus, a daj vediet, ze ako si dopadol

    #151049
    mylanko
    Účastník (Participant)

    Najst nejaku WiFi siet este neznamena ze budes mat pristup na internet. Kludne mozem mat vytvorenu siet bez internetoveho pripojenia. V takom pripade sa iPhone skusa pripojit na internet cez 3G/EDGE. Ak si napojeny na WiFi s internetovym pripojenim tak sa 3G/EDGE neaktivuje.

    Najprv by som vyskusal pripojit sa na siet, kde mas istotu ze je pristupne internetove pripojenie. Ak nemas doma, tak by som skusil v nejakej kaviarni.

    #151050
    JohnyTT
    Účastník (Participant)

    no skusal som sa napajt na Trnavsku wi fi co sa chyti na namesti, a neislo to tam, a aj na ostatnych to bolo rovnake , ale dneska pojdem kamaratovi co ma doma wi fi a tam si to vyskusam … nema sa tam nieco nastavit? v tych nastavniach ? moc sa do toho nevyznam ..

    #151052
    mylanko
    Účastník (Participant)

    No na taketo verejne siete vacsinou netreba nic extra nastavovat. Malo by ti to chytit hned.

    #151057
    JohnyTT
    Účastník (Participant)

    a ked to teda nepojde ani inde tak v com bude problem ? co by som mal spravit aby to islo?

    #151061
    mylanko
    Účastník (Participant)

    No ked to budete skusat u kamarata a nebude to fungovat, tak si davajte pozor, ci nahodou v jeho sieti nema nastavene filtrovanie MAC adries, napevno pridelene IP adresy, sposob sifrovania, spravne heslo :) ..atd, ale ked si to vie kamarat nastavit doma, tak ho to napadne aj sameho :) Istota je potom ist do nejake kaviarne s free wifi pristupom a ked to nepojde ani tam, tak asi len ten servis.

    #151083
    JohnyTT
    Účastník (Participant)

    no tak nakonec to islo u toho kamaratka,a potom som skusal aj inu wi fi v takom podniku a tiez to ficalo bez problemov , tak neviem v com bola chyba predtym , ale kazdopadne dakujem vam za rady :)

    #151084
    ervin11
    Účastník (Participant)

    No, ja na to obvykle hovorim, ze chyba bola zrejme medzi stolickou a klavesnicou (teda ajfonom) :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.