Nefunkčný iTunes – Prosím pomoc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nefunkčný iTunes – Prosím pomoc

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    m8312h
    Účastník (Participant)

Ahoj. Včera som si chcela aktualizovať iTunes na najnovšiu verziu, pretože mi starší nechcel vykonať restore iPhonu. Pri inštalácii mi však nabehla táto tabuľka https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12063691_479233818903986_6786179462557119136_n.jpg?oh=cade6ffa4f81f152e9c35cd14f6fdcd3&oe=569741D3 .. Neviete mi pomôcť, čo s tým? Ani odinštalovať celý iTunes nejde, pretože mi znova vyhodí túto tabuľku. Všetky doplny apple sú odinštalované, ale apple software update mi tam zostal a nechce preč. Neviete mi pomôcť ako to mám odstrániť, aby som si mohla nanovo nainštalovať iTunes? Mám Win 10

Mitho
    Účastník (Participant)

Mne to robilo tiez. Po odinstalovani iTunes – nic sa nezmenilo. Tak som odisntaloval aj Apple software update a potom som stiahol najnovsiu verziu iTunes, bez problemov nainstaloval a vsetko fici ako ma :-)

Myslim, ze to teda bolo v zblbnutom Apple software update. Mam W7Pro. Ked si spominam, mne sa ho tiez cez ovladacie panely podarilo odinstalovat asi az na 3 pokus. Treba skusat :-)

Jožé
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    hodim to sem mam tiez problem s iTunes ale s tym ze mam zakupene niektore albumy cez itunes Store ale v mobile mam nejaku koncertovu verziu v nizkej kvalite ktoru mi na notebooku ani neukazuje (je tam ta original zakupena), alebo napriklad mam pesnicku od ineho interpreta v notebooku ale v iphone mi ju neukaze vobec neda sa nikde vyhladat. Vie niekto co s tym ? v Iphone to robi aj ked je ZAP/VYP apple music, skusil som synchronizovat obnovit no nic nepomaha :/

m8312h
    Účastník (Participant)

Mitho počuj a dával si to obyčajne odinštalovať cez ovládací panel? Mne to ani za nič nejde :D a skúšala som aj všelijaké odinštalovacie programy a stále nič..vypíše mi tú tabuľku, že je problém s Windows Installer Package aj pri odinštalácii a potom sa to celé zruší

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.