Nefunkcny iMessage pre Iphone 4S (02 Slovensko)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nefunkcny iMessage pre Iphone 4S (02 Slovensko)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    PeterSK7
    Účastník (Participant)

Prosim o radu, ako postupovat pri nefunkcnom imessage, kedze uz 4 den hlasi “waiting for activation…”. Pokusal som sa aj prostredníctvom zadania hesla pre aktivaciu cez “apple ID for imessage”, ale zlyhava (pre nepripojenie na 3g/wifi, aj napriek tomu, ze som pripojeny).
    V o2 mi nepomohli, odkazali ma na apple. Priamo na apple su uvedene kroky, vyskusal som vsetky a stale nic.
    Dakujem

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Neprenášal si si číslo?

PeterSK7
    Účastník (Participant)

Nie, neprenasal, prestal jednoducho fungovat v nedelu rano.

tib
    Účastník (Participant)

Skusal si inu wifi? Raz som mal problem s aktivaciou macbooku lebo ta isla cez port ktory bol na routery blokovany. Na inej wifine mi to aktivoval bez problemov.

PeterSK7
    Účastník (Participant)

Vyskusal som aj ine wifi (4 rozne: veejne/sukromne), aj vypnut wifi a skusal len prostrednictvom 3G. Stale nic.

tib
    Účastník (Participant)

Mozno sa opytam hlupost, ale ked na https://appleid.apple.com das manage your apple ID, prihlasis sa tak tam mas svoje telefonne cislo medzi Phone numbers?

PeterSK7
    Účastník (Participant)

@tib
    Ano, samozrejme, email aj telofonne cislo uvedene.

iTuxx
    Moderátor

skus dat do iPhonu inu SIM kartu a pockaj az sa objavi na displayi sprava o tom ci chces iMessage aktivovat na tuto kartu. Okno zrus. Restartuj telefon a vloz opat svoju kartu a pockaj zas na tu spravu o aktivacii.

Pripadne, ak mas moznost, skus dat svoju SIMku do ineho iPhonu, ze ci ta sprava o aktivacii nabehne tam a potvrd. Potom si daj kartu naspat do svojho.

drincok
    Účastník (Participant)

PeterSK7 vyriešil si ten problém s iMessage? Ak áno ako? Vďaka

kuryack
    Účastník (Participant)

mne sa to tiez z nicoho nic stalo minule na Orange, jedine, co pomohlo, bol restore a obnova zo zalohy

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.