Necakane vypnutie macbooku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Necakane vypnutie macbooku

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #1059531
    Tomas128
    Účastník (Participant)

    Zdravím,

    3x za posledný týžden sa mi zopakovala situácia, že pri odpojení nabíjačky z macbooku (Macbook pro 2016 13″) sa macbook instantne vypal. Najhoršie, že následne nejde spustiť nejaký čas a po par hodínachách (zatial to tak fungovalo), keď ho skúsim spustiť tak sa zapne akoby nič.
    Mali ste niekto podobnú situáciu vedeli by ste poradiť, čím to môže byť sposobene??

    Ďakujem

    EDIT: prípadne riešite niekto doma servis macbookov pripadne vyznate sa a boli by ste ochotny to pozrieť?? samozrejme zaplatím idealne ale menej ako v autorizovanom servise :D pretože tam su to fakt pecky

    #1061474
    spydy
    Účastník (Participant)
    #1061774
    Tomas128
    Účastník (Participant)

    Ahoj, dneska rano som ho skusil zapat a po dni a pol za zapal. Cely den som na nom pracoval a prave som ho vypal a skusil reset SMC a ked ho chcem zapnut nezapne sa.

    #1062788
    Mato1943
    Účastník (Participant)

    Mne sa deje nieco podobne na Pro 2015 po update mi vypne notebook ak odpojim nabijacku den pred tym baterka nemala vobec problem a tyzden pred tym vydrzala asi 2-3 hod len na baterke aj ked mala spravu aby som vyhladal servis skusal som SMC reset ale vobec nemam potuchy ci sa mi ho podarilo spravit kedze neexistuje sposob ako si to potvrdit ze smc bol resetovani vacsinu casu je notebook napojeni na nabijacku takze si myslim ze to mohlo pomoct tomuto problemu mate nejake radi ako si diagnostikovat ci je naozaj problem bateria alebo pomoze SMC reset ?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.