Nakupovanie hudby v iTunes

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nakupovanie hudby v iTunes

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54532
    aliosa
    Účastník (Participant)

    uz niekto nakupoval cez itunes? cez aku krajinu? mozem zadat aj iu krajinu, nez tu, odkial mam kartu?

    #109257
    filippp3
    Účastník (Participant)

    chcem sa opytat ze ako sa daju stahovat videa, alebo mp3 z internetu do iTunes…ci potrebujem nejaky program alebo newiem co este…>=]

    #109264
    BranoB
    Účastník (Participant)

    http://www.limewire.com , volny p2p program na stahovanie zdielanej hudby , videa , dokumentov , programov. (budes porusovat autorske zakony, ale pri registracii je nutne suhlasit s ich dodrziavanim) . Po naistalovani si v preferenciach treba zvolit miesto na ukladanie downloadov. Napr. v zlozke iTunes musik .

    #109280
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    aliosa: Na eBayi sa daju kupit nejake originalne Apple bonusove karticky s kodmi, s ktorymi potom mozes nakupovat z hociktorej krajiny.
    Ak tuto karticku nemas, tak musis mat napr. americku alebo nemecku krednitnu/debetnu kartu.

    #109443
    filippp3
    Účastník (Participant)

    hej branob dik moc chlope…este sa chcem spytat ze v akej forme to stahovat mpg avi mp4…asi mp4 ne

    #109449
    Aleks
    Moderátor

    iTunes podporuje .mp4 .mpg a .mov
    .avi nepodporuje
    iPod podporuje .mp4 do 307200 pixlov pri maximálnom bitrate 2500/sec prípadne .mp4 s h264 kodekom do rozmerov 640 na šírku a 480 na výšku pri bitrate 1500/sec

    #109507
    benko
    Účastník (Participant)

    kym nebol v nemecku iTunes, tak som nakupoval v US, s nemeckou Visou, a slo to.
    teraz ma to ale vzdy pri kupe presmeruje na nemecky store. mozem sa prepnut do US a pozerat, ale akonahle chcem kupovat, tak to presmeruje.
    ako to je na slovensku neviem.

    #109548
    Delfor
    Účastník (Participant)

    Pani prave sa mi podarilo spravit si account na iTunes store bez kreditky…kupil som si baterky :-) v ktorych bol kod na jednu skladbu zdarma cize mi to povolilo aj account. Konecne mi funguje Album Artworks z iTunes

    #109549
    marek
    Účastník (Participant)

    aj ja chcem take baterky :-)

    #109550
    Delfor
    Účastník (Participant)

    Duracell v irsku som ich kupil. V tescu ich mali este kopu.:-)

    #111896
    Mr Pessimist
    Účastník (Participant)

    musis sa zaregistrovat kreditkou pochadzajucou z tej krajiny v ktorej je iTunes store..cize 22 krajin-the jednoduche nie?

    #111933
    Hanka
    Účastník (Participant)

    V iTunes Store sa dá registrovať aj bez kreditnej karty.
    http://www.ipod.estranky.cz/clanky/itunes/itunes-ucet-04

    Mám vyskúšaný austrálsky Store, funguje 100% na album artwork a sťahovanie hudby zadarmo. Ostatné som neskúšala, dajte prípadne vedieť.

    #111938
    ivlado
    Účastník (Participant)

    Ja som si vytvoril účet vo švajčiarkom iTunes Store so slovenskou kreditkou. Postup som našiel cca pred polrokom na internete a od tej doby mi to funguje a v pohode nakupujem. A naozaj si pochvaľujem tento systém…pár klikov a máte akúkoľvek muziku v iPode/iPhone :)
    Ale ako som zisťoval pred týždňom, tak túto chybu pri registrácii kreditky odstránili a teraz to slovenské karty neberie.

    #111954
    karci
    Účastník (Participant)

    Hanka:

    Ako sa stahuje ta hudba zadarmo? Skus napisat postup, lebo mi to nejde.. Dik..

    #111959
    edkis
    Účastník (Participant)

    V iTunes 7.5 nevidim moznost pri kreditke zadat “none”

    #111962
    karci
    Účastník (Participant)

    Ja mam iTunes 7.5 a da sami pri kreditke dat moznost “none”, mam zalozeny ucet, aj by som nieco nakupil ale pyta to “card number” co samozrejme nemam skade nabrat.. Neda sa to nejako oklamat aby to zobralo slovensku kreditku?

    #111997
    Mr Pessimist
    Účastník (Participant)

    v iTunes store nieje zadara nic .len tie solave par veci co sem tam daju na stiahnutie gratis co nik nepocuva,ja nakupujem za euro 0,99 skladbu na italy store(the spravodlivost-usa store $0,99).aj to len vtedy ked to este nieje na allofmp3 kde stoji skladba cca $0.20

    #111999
    nemo
    Účastník (Participant)

    Ja jsem koupil na eBay normalne pres PayPal Gift Card. S nim jsem vlezl do iTunes Storu a bez problemu registroval. Pisnicka stoji $99 centu, coz je mene, nez na priblblem i-legalne.cz (a narozdil od AllOfMP3 aspol. neplatite penize za to, ze si muzete stahnout pisnicku od piratu). Navic je to velmi pohodlne a navykove. Brzo si budu muset koupit dalsi GC…

    #112000
    Mr Pessimist
    Účastník (Participant)

    na allofmp3 mi da vypocut aspon celu skladbu a lacnejsie kupit..ale aj tak vseci falosny moralisti nakupuju na allof len tvrdia ze to nieje spravne.ved za to sa do pekla necestuje …a ak ano tak nech ma pride vykloktat belzebud aj z kriminalkou

    #112003
    nemo
    Účastník (Participant)

    Mr Pessimist: Proc za hudbu platit? Dobry pocit. Nic jineho. V CR je stahovani audiovizualnich del zcela legalni a vzhledem k tomu, ze plati presunkce viny (poplatky za prazdna media atd), i zcela moralne spravne.

    Warez je warez, ale chtit za to penize, to je podvod. A prave to plati o AllOfMp3. Vyuzivaji mezer v zakone a penize z prodeje autora hudby nekdy neuvidi (sice neuvidi ani nenazrana hudebni studia, ale…). A kde je tedy ten dobry pocit? Nikde. A proc tedy platit za neco, co nema zadne vyhody? Zkratka kdyz nemam zajem zakoupenim podporovat autora, resp. Universal Studios a spol., radsi hudbu zdarma stahnu na internetu, nez abych z tech penez zivil nekoho tretiho.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.