Nahradne diely Apple

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #105031
    LojzkO888
    Účastník (Participant)

    Prepacte nevedel som kam to mam dat. Neviete nahodou niekto odkial objednavaju nahradne diely servisy ako napr. Pcexpres, xmobil, fixservis a pod. urcite su to nejake velkoobchody alebo to beru priamo od vyrobcu ? Ak mi vie niekto poradit tak budem velmi vdacny :)

    Dakujem

    #404739
    iTuxx
    Moderátor

    zahranicne velkoobchody. A tie servisy co si vymenoval ich kludne mozu mat z nejakych miestnych slovenskych, kedze sa nejedna o nijak zvucne velkofirmy.
    APR a autorizovane servisy potom zas maju diely aj priamo od vyrobcu.

    #404741
    LojzkO888
    Účastník (Participant)

    Dopocul som sa aj o firme Foxconn. Mate s tym nejake skusenosti ?

    #404744
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Foxconn je gigant, ktory ma cez 100 000 zamestnancov. Nikto sa tam s tebou nebude bavit, oni dostavaju komponenty, z ktorych kompletizuju finalne vyrobky.

    Tych par kuskov na iPhone si objednaj na eBay, producenti co robia priamo pre Apple nemozu z principu a zmluv nieco verejne predavat. A s prdom co chce 2 suciastky sa nik bavit nebude.

    Ak si chces vyskladat iPhone doma na kolene, na to rovno zabudni. Kup si ho v obchode.

    #404748
    LojzkO888
    Účastník (Participant)

    Chcem objednavat suciastky do svojej firmy. Takze preto sa pytam a hladam nejaky velkoobchod odkial by som vedel objednat suciastky za slusne ceny. Nemam zaujem si skladat iphone doma na kolene..

    #404753
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Takto, tie servisy co si vymenoval vyssie nemaju originalne apple diely, ani originalne samsung diely alebo ine (dopln velku znacku) diely ale nahrady od OEM vyrobcov.

    K tymto dielom: ked chces otvorit obchod tak sa ti to neoplati objednavat cez eBay, ak to myslis seriozne.

    V Cine existuje velmi vela tovarni co tieto diely vyrabaju, najviac vsak budes obchodovat s tovarnami z miest Shenzen a Guangzhou, ale opakujem, toto nie su firmy co ti poslu 3 kusky postou, tu sa objednava minimalne v desiatkach kusoch, stovkach a podobne, podla toho dostavas cenu. Da sa s nimi velmi dobre vyjednavat, lebo maju velke marze aj ked displej na iPhone 5S napriklad davaju po 6$ a na eBay idu po 40$ a na Slovensku v tych pcexpressoidoch cez 80-100 eur a stale sa jedna o ten isty produkt.

    Samozrejme APR a servisy, ktore robia priamo pre Apple a su sucast servisnej siete Apple, tam su to originalne diely, ku ktorym sa nemas sancu dostat, ani k dielom inej velkej znacky.

    Stranky kde sa dostanes k B2B priamo s tymito tovarnami, kde maju popisok produktov, pripadne si vypytas zaplatene samples od najpopularnejsej:

    http://www.alibaba.com
    http://www.globalsources.com
    http://www.made-in-china.com
    http://www.diytrade.com
    http://www.ecvv.com

    EDIT:
    zabudol som este na:
    http://www.dhgate.com
    http://www.globalmarket.com

    #404762
    LojzkO888
    Účastník (Participant)

    Vies mi dat na seba nejaky kontakt ? Napr. email.

    Dakujem

    #404775
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Mam v profile vsetko

    #404776
    macblogger
    Účastník (Participant)

    som bez netu na 3 dni az potom odpisem

    #404781
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Tak tak, asi alibaba najskor ale je to minimalne o odbere stoviek az tisicov kusov. Otazna je samozrejme kvalita, specialne u displejov mozes narazit. Home buttony ani neriesim, to na 1 telefon objednavam rovno 10-20 kusov, z ktorych je mozno 5 dobrych

    #404783
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Cina uz isla s kvalitou velmi hore, totiz uz aj lokalne fabriky maju obrovsku konkurenciu, kedze su ich desiatky co robia ten isty produkt, plus hodnotenie na alibaba a podobne nepusti, cize s tou kvalitou to nie je ako pred 10timi rokmi, ze z 20 kusov je 5 dobrych, dnes sa to posunulo na 9 kusov dobrych z 10 kusov a pri niektorych objednavkach kludne 10 z 10 dobrych, oni uz vela odkukali od gigantov co tam prisli zo zahranicia co a ako a ako vsa robi vystupna kontrola plus si uvedomili, ze vyrobou veci, ktore su nepredatelne zisk nedosiahnu, Odberom stoviek az tisicov kusov by som nestrasil, idu aj desiatky kusov, ale nie tak vyhodne samozrejme, avsak vsetci chcu predat a toho sa treba drzat. Ak mas home buttons kde z 20tich je dobrych 5 kusov tak prestan nakupovat na dealextreme alebo alibaba ale na dhgate alebo globalmarket si najdi jedneho solidneho dodavatela, lebo je ich naozaj vela.

    #404790
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    V pripade objednavky mensieho poctu kusov je lepsi skor DealExtreme, co je defakto Alibaba v malom. Na Alibabe vzasade riesia velkododavky.

    #405201
    LojzkO888
    Účastník (Participant)

    Ale pri firme je problem ze potrebujem doklad alebo fakturu a pod. ak si objednam z DHgate prikladaju k tomu aj fakturu ?

    #405210
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Lojzko

    Ak mas nejake otazky, napis mi. Objednavam z Ciny uz stvrty rok pre svoju firmu, nieco viem poradit ;)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.