Ahojte, mam menší problém ktorý ma už dlhšiu dobu štve a neviem si z ňou poradiť. Ako náhradu za ICQ mam program Adium (www.adiumx.com), je celkom v pohode ale poslednú dobu my začal dosť blbnuť, neviem či to bude mojím netom ale dosť často mi vypadáva a neodosiela správy, po niekoľkých minutach ma zas pripojí a odpojí. Neviem prave či to je netom alebo nie, lebo ten mi ide v pohode.
Taktiež som sa dopočul že na iChat sa dá tiež prihlasiť ako nahrada za ICQ ale keď sa chcem prihlasiť tak mi tam neukazuje prihlasenie na ICQ.
S iChatom mam taku skusenost, ze ked som niekomu pisal tak mu to prislo aj s celym kodom (text, farba a cojaviem, ze co vsetko tam bolo), takze to nebolo dobre, ale asi na to je nejake riesenie
Keď už používať iChat, tak s MobileMe kontom ;) MobileMe sa registruje zadarmo, rýchľo a ľahko, po uplinutí limitu Vám MobileMe acc ostáva vo verzii zadarmo pre iChat taktiež spolu s manažovaním kontatov – pridávanie, vymazávanie, editovanie :) iCQ čísla sa dajú plne použiteľne preniesť do MobileMe @me.com konta :) Je to omnoho štýlovejšie mať MobileMe acc na ICQ, než nikomu nič nehovoriace číslo ako masa :D:)
@bawy: preneseš ich asi tak, že ich ručne po jednom importuješ, zadáš na novo do kontakt listu :D
Okrem toho, dá sa tam používať i MSN a Yahoo, dakte tu som písal na fóre minulý rok návod, ako na to :))
@raul: Chax je dosť fajn rozšírnie iChatu, len s tým, že v „aktuálnej“ beta verzii pri použití zo Safari 4DP vzniká miestami určitá nestabilita a autor to zatial neopravil. Ale inak to to poznanie zvyšuje použiteľnosť iChatu do dokonalého stavu, hlavne tá beta, ktorá pridáva presne to, čo iChatu chýba!