Na Iphone 6 sa v hornej časti oddeľuje displej od konštrukcie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Na Iphone 6 sa v hornej časti oddeľuje displej od konštrukcie

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    rasto321
    Účastník (Participant)

Zdravím páni, nedávno som kúpil používaný Iphone 6 Silver, pri kúpe som si nevšimol, že v hornej časti sa displej oddeluje od telefónu, normálne keď ho zatlačím tak je cítiteľne voľný, nepevný a je to aj vidieť, z hora, z boku. Telefónu absolútne nič nieje a nejako nieje táto vada ani viditeľná ale bojím sa, že sa to časom oddelí celé. Čo je najhoršie bol kupovaný na slovensku ale záručný list k nemu nemám, iba blok z Orange kedže bol kupovaný na podnik. Neviem čo s tým, či to riešiť opravou v Apple, kedže ešte neuplinula 12 mesačná záruka ale neviem či to minulý majitel už nedával niekde opravovať a neuznali mu to, a možno preto sa telefónu zbavil, nechcem ho dávať na záruku zbytočne. Mohol byť menený displej, prípadne nejako opravovaný a pri zakladaní displeja to dobre neupevnili? nikde som sa nestretol na internete aby mal niekto takúto vadu. Ďakujem :)

Lemon84
    Účastník (Participant)

Casty problem u novsich iphonov vseobecne od 5s, ja to mam tiez ked zatlacim v pravom hornom rohu tak displej pruzi, nerobi mi to ziadne problemy

rasto321
    Účastník (Participant)

Mne by to nevadilo, ale je mne to tak povediac odstáva na celej hornej časti a trošku aj pobokoch, je to normálne pri 600€ telefóne? :)

iTuxx
    Moderátor

Ano u applu su taketo veci bezne. A nielen u iPhonov. Aj ine produkty trpia totalne odflaknutymi nedostatkami, na ktorych je vidiet ze sa z kvality preorientovali na kvantitu. Zial.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ak splna zarucne podmienky tak tato vada je na zaruku. Co je horsie, Orange ti ho na reklamacku asi nevezme, musi ho dat povodny majitel. Vezme ti ho ale autorizovany servis(CCC, Swiss, VSP Data…) avsak iba v 1r medzinarodnej zaruke. Ta sa rata od datumu prvej aktivacie.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.