MS Spoof No. 2 – este väčší bulls**t, ako predchádzajúca ad.

Domov Diskusné Fóra Nezaradené MS Spoof No. 2 – este väčší bulls**t, ako predchádzajúca ad.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    Jod
    Účastník (Participant)

S čím neboli kompatibilné?
    Nuž gimp je celkom fajn alternatíva k photoshopu, aj keď ho nenahradzuje.

Kukosk
    Účastník (Participant)

ja neviem proste linuxy … vsetko bolo treba „rozbehavat“ kompilovat instalacky atd… neviem … vela prace len pre nainstalovanie jedneho programu a tak… a gimp …. o tom sa pls radsej nebavme :)

Jod
    Účastník (Participant)

Je to o tom istom, prečo človek povie Linux/Mac, o tom sa radšej nebavme, Windows je najlepší. Podobné počúvam furt, ale plno ľudí po znechutení windowsom siaha po linuxe :)))

Videl som dosť zveriny porobené v gimpe. ALe tak ja neviem ani v jednom ani v druhom, takže porovnanie by som nehal na niekom inom.

Podľa mňa má linux ovela lepšie riešené inštalácie ako windows, cez repozitáre, resp. balíčkovacie systémy. RPM, DEB a pod. Zvyčajne len napíšem čo hladám, kliknem nainštalovať a mám to. To, že treba niečo inštalovať je len bežná dezinformovanosť užívateľov iných systémov.

Sem tam treba niečo skompilovať, na to zvyčajne postačia tri príkazy. Pokiaľ netreba nič konfigurovať tak len dva. Momentálne už zvyknú loziť zdrojáky aj s pribaleným inštalačným scriptom ktorý to spraví sám.

marek
    Účastník (Participant)

macblogger (a dalsie nespokojenci)

no to musis mat fakt nastarosti vela macov vo velkej firme ako administrator a k tomu vela zlych userov, ked si v stave ze ta mac uz tak sere :-)

ja osobne mam aktualnu skusenost s celkom sirokou skalou macov
    2x mp, 2x imac, 2xmini, mb + ostatne ine produkty
    a v zasade som nikdy nemal a ani nemam vacsi problem, ktory by ma dokazal vytocit tak ako teba

tak v com mas problem, mozno sa nam to podari spolocne vyriesit :-)

mayoxy
    Účastník (Participant)

neviem co je natom pravdy. ale pocul som , ze virusy na windowsoch dokazali aj poskodit hardware…

macblogger
    Účastník (Participant)

Seru ma neuveritelne predrazene apple vyrobky.
    Mylanko – ano myslim to vazne – parametrami su rovnake a existuje iny apple 17″ notebook ????

mayoxy
    Účastník (Participant)

Mozno su drahe, ale aj tak si ich kupis. Ked sa nad tym tak zamyslis, a zoberes vsetko pre a proti stale ti vyjde jedine apple pocitac. A je to fak zeby som sa nevedel a ani nechcel vratit k windowsom. Nic natom nenarobime ze su take drahe ale aj tak ich budeme stale mat. Lebo su najlepsie, najkrajsie, a to hlavne.: “ it just work“

Hurfo
    Účastník (Participant)

Mozno nebude s mojim nazorom nik suhlasit ale keby sa dal normalne nainstalovat Mac os na notas akykolvek tak by som do applu nesiel. Priklad moj druhy notebook FujitsuSiemens AmiloPro 2060 stary cca 2,5 roka – 1,7 GHz Pentium M ; 1,5 GB Ram; 80 GB HDD starina ale klasika ale porty:
    4xUSB, Giga Ethernet, Modem, D-Sub VGA, S-Video, FireWire 1384, Slot na SD/MMC, PCMCIA
    Moj MacBook White rozpisovat nemusim poznate ale ma porty:
    2xUSB, Giga Ethernet, FireWire 400, miniDVI (toto ma najviac vytaca)

Cize skodoradostne drzim palce Psystaru nech ho nasleduju dalsi. Tym padom vznikne akysi 2 pruzkovy aidiadads ale za rozumne prachy. Priznajte to Nie aplle ale jeho Mac OS X vas drzi.

Jod
    Účastník (Participant)

Mna drží ešte aj ten design :)
    No hádam tieto všetky veci pomôžu proti predajnej politike apple. Pomali ti zakážu brať iphone na záchod a budeš si ho musieť odkladať na poličku lol :D

marek
    Účastník (Participant)

macblogger:
    a co takto neuveritelne predrazene audi, bmw,…
    a absolutne nechutne predrazene ferrari, lamborghini,…

ozaj, ked to je tak predrazene, preco sa nepreorientujes na nieco absolutne nepredrazene ako asus, hp,…
    a usetris si stresove situacie :-)

macblogger
    Účastník (Participant)

marekv:
    Apple a HP maju rovnake vnutornosti – rovnaku grafiku ,rovnake HD ,rovnake RAM moduly…..
    V nicom sa nelisia – okrem OS a exterieru – a aj ne-Apple notebooky su uz z unibody
    Preco mam pritom zaplatit o 2 tretiny viac ???

Nie je mozne porovnavat IT s autami – na to mam uplne iny nazor
    Robil tvoj notebook crashtesty pri 60 km/h ???
    Notebook nemozes oskriet pri parkovani.
    Notebook nemozes zamknut dialkovym.
    Notebook mozes vytocit na 7200 otacok.
    Do notebooku nenaskladas 7 kufrov a ides kam sa ti zachce.
    Notebook mozes z vnutra spalit.
    atd……….

krtko.
    Účastník (Participant)

Ktore neApple notebooky su uz unibody? Ja viem momentalne iba o Dell Adamo a pri tom sa neda povedat, ze by bol lacnejsi ako MacBook. Ale budem rad ked sa dozviem aj o inych.

EDIT: za notebooky nepovazujem „vyplody“ od Acer, Asus, … A toto nie je ziadna rypava otazka. Proste ma to zaujima.

macblogger
    Účastník (Participant)

Na otazku smerovanu mne si si stihol sam odpovedat…..
    Kto vravi ze su lacnejsie, znamienko ::: – ::: z vety ktora by normalne bola sucast porovnavania spravilo vseobecny fakt ku ktoremu sa neviaze ziadna cena.

iDominica
    Účastník (Participant)

jezziis to j eeste tupejsia reklama nez s tou Lauren MS sa vazne prekonali…Bill Gates je chrambry vojacik.Takuto reklamu by nemal odvahu do sveta pustit ani Jezis

designme
    Účastník (Participant)

Mam pocit ze Gates uz s tymto nic nema..

lego
    Účastník (Participant)

macblogger: „Notebook nemozes zamknut dialkovym.“

omyl, mac mozes :))

a rovnako sa mylis v ostatnom auto akekolvek pojazdne ta dostane z bodu A do bodu B preco potom rozdiel v cene?
    komfor bezpecnost…
    crashtest = bezpecnost, porovnaj si bezpecnost mac os s win a takto by som mohol pokracovat dalej

btw reklama je v pohode cielovu skupinu to oslovilo a uznali ze je to naozaj tak co dokazuje napriklad aj macblogger ktory hned zacal spekulovat nad cenami apple a momentalne by bol urcite spokojnejsi s HP za 2/3 cenu a nemusel by tu vypisovat hluposti

designme
    Účastník (Participant)

lego: macblogger pisal ze rozmysla nad desktopom ak sa nemylim. A nepise hluposti, len jeho nazor na vec.

mayoxy
    Účastník (Participant)

tak riesenie:

PC desktop: nejaka sunka s grafikou za 7 litrov na hry
    apple: vpodstate na vsetko ostatne

marek
    Účastník (Participant)

jasne, ved to je reklama sita na macbloggera :-)
    takze reklama je ucinna, to je hlavne

krtko.
    Účastník (Participant)

macblogger: Tak ja som reagoval len na tu cast o unibody a a nejak som sa hlbsie nezamyslal nad tym ::: – ::: kedze predtym sa tu riesila aj cena. Ale co som chcel vediet to som sa dozvedel. Dik

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.