Moja dilema: MacBook Alu 2,0 alebo 2,4?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Moja dilema: MacBook Alu 2,0 alebo 2,4?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

Ahojte v blizkej buducnosti sa chystam kupit si MacBook ale stale sa neviem rozhodnut, ci sa mi oplati priplatit si tych cca 300 eur za 2,4 alebo ani nie, poprosim o vase skusenosti a rady, vdaka :)
    Asi najvacsim lakadlom je pre mna podsvietena klavesnica… je to az take dolezite?

krondo
    Účastník (Participant)

ak potrebujes vykon 2,4 modelu tak podsvietena klavesnica moze byt prijemny bonus, ale nikto rozumny by si asi nekupil o 300€ drahsi komp kvoli podsvietenej klavesnici.

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

Hmm ten vykon mi az tak nevadi… na hranie najnovsich 3D hier uz davno nemam cas, ale potom je tu ten vacsi disk…

Anonymný
    Neaktívny

Co takto raz za cas pouzit aj funkciu Vyhladavanie aby sa dana tema snazila rozoberat v jednej teme?
    http://forum.www.macblog.sk/discussion/8150/

madaraszko
    Účastník (Participant)

no aj keby si chcel rozsirit RAM a disk tak tych 300 eur do toho nevrazis….a podsvietena klavesnica az tak nechyba ja som sa tiez rozhodoval medzi 2.0 a 2.4 a rozhodol som sa pre 2.0 lebo za tyhc 300 usetrenych eur rozsirim Disk a RAM cize vykon bude podla mna porovnatelny z 2.4

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

No co uz Hasan, sak aj ja som len clovek :)

Anonymný
    Neaktívny

ved jasne ja to berem nic sa nedeje len som ti chcel ukazat ze som mal aj ja ten problem a tak si myslim ze je lepsie pisat do jednej temy, cize ak by to bolo mozne presunut sa do nej ohladom tohto..

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

No kazdopadne som si precital aj tvoju diskusiu a este jednu starsiu a asi uz mam jasno… mne by jednoducho ta podsvietena klavesnica chybala, aj disk by som velmi rychlo zapnil… :) takze si priplatim.

Anonymný
    Neaktívny

Ja zoberiem asi tiez 2.4 GHz, ale ja ztas nemam rozdiel 3oo eur ale len 2oo eur kedze to bude cez Dixons. Ale aj tak 2oo eur za podsvietenie, 4ooMHz a par giga vacsi disk sa mi zda prehnane.. Ale kazdopadne pockam do WWDC a potom hned beriem ci uz bude nejaky pudate ci zlacnenie alebo nie.. Dlhsie uz cakat potom nemienim.

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

No mne uz ide PC tiez poriadne na nervy ale pockam az do septembra, kedy ako student k nemu dostanem aj daky iPod, ktory potom mozem predat drahsie v porovnani so skolskou zlavou 5 % . A navyse ktovie ci v septembri nebude daka ina Apple akcia :) Jednoducho si tiez nechcem trieskat hlavu o stol, ze som mohol mesiac ci dva pockat… Bude to moj prvy Mac a neviem sa dockat! P.S. Peniazky si tiez zarabam na svoje veci sam, takze viem, ze 200 popripade 300 € je dost, a veru vzdy som si bral iPod ci iPhone s mensou kapacitou, no je cas zobrat si vyssiu konfiguraciu :) na notebooku, ktory pouzivam velmi casto som sa rozhodol nesetrit. Znizenie cien by bol pekny bonus, o Snow Leopardovi ani nehovoriac…

Jozef Hipp
    Účastník (Participant)

Plus mam tu vyhodu, ze Mac som este nemal tak som neni v tvojom tazkom rozpolozeni. Podobnu situaciu som vsak zazil s iPhonom, ked som ho kvoli poruche musel reklamovat a nasiel som sa s Nokiou… jaj velmi tazky tyzden to bol…

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.