MMS na Iphone 5

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 56 )
  • Autor
    alzheimer
    Účastník (Participant)

vyskusam a dam vediet. Inak, kde si sa docital tuto info? Na stranke o2 take nic nie je

miro r
    Účastník (Participant)

Bože naučte sa trochu tie stranky aj prezerať, na O2 je množstvo videí O2 Guru a je tam presný video návod NASTAVENIE INTERNETU a MMS PRE iPhone !!!!!!

odklizec
    Účastník (Participant)

Miro r, ty mas nejaky problem s pochopenim psaneho textu? Prvni zadavatel otazky, ma problem u ORANGE! A mozna to uniklo tve ctene pozornosti, ale ne vsechny volby nastaveni jsou dostupne u vsech operatoru v menu telefonu. Takze asi tak.

Pokud nastaveni MMS v telefonu neni, je treba pouzit Iphone Configuration Utility. Dejte si vyhledat na google a youtube, kde je a jak se pouziva. Od operatora si pak vyzadejte potrebna nastaveni. Pres utility nakonfigurovat, nahrat profil do telefonu, nainstalovat a melo by fungovat.

alzheimer
    Účastník (Participant)

Miro r:
    na stranke http://www.o2.sk/pre-vas/sluzby-a-podpora/nastavenia-telefonu/manualne-nastavenie/nastavenie-mms nic o tom klucovom nastaveni pre MMS nie je. Tak isto ani ked si das zaslat nastavovaciu smsku pre iphone, nic take ti nenastavi. Tie video guidy su tam pomerne nove, daleko potom ako sa zacal pouzivat iphone. Mas pravdu v tom videu to je, ale normalny user, vratane mna nikdy v zivote taketo video pozerat nebude, lebo to je skor robene pre nase babicky. Proste ta informacia o maximalnom nastaveni mms tam nikde nikdy nebola napisana a na infolinke ma na nu nikto neupozornil a ani technici v o2 si s tym nevedeli rady. Pre ludi, ktori si nepozru to video, je to teda neriesitelny problem. Anyway vyzera to tak ze to funguje s tym nastavenim, takze dakujem

Viliam235
    Účastník (Participant)

miro r: ty si talian alebo co….. – tak takéto si odspusť… som rád, že radíš a aj ostatní určite ale diskutuj slušne..

a v mojom iPhone 5-
    NASTAVENIA : VŠEOBECNE : MOBILNÉ : MOBILNA DATOVA SIET : MMS a zu v mms musiš mat vyplnene kolonky : APN, MMSC, MMS proxy, Max,velkost MMS.

také tam nič nemám… u mňa mám možnoť ísť:
    Nastavenia/všobecné/mobilné/Mobilná datova siet/ a tu mám 4 možnosti
    APN: kde je napísané internet
    Meno: – prazdne-
    Heslo: – prazdne-

žiadne MMSC, MMS proxy- tam na výber nemám…

mám tam ešte RESETOVAŤ nastavenia..

Veď vravím, že som prezrel celý telefón.. a dokonca mi ho pozreli aj IStore v BB…-

ani oni nevedia..- nikto nevie…

človek chce občas poslať fotku či už ku sviatkom a iPhone 5 to nedokáže… a ani predajcovia ti nedokážu poradiť… –

telefón je dobrý.. ale takéto maličkosti by tam mali fičať samé od seba..

JFK.
    Účastník (Participant)

No už sa tento problém objavil aj u mňa :D
    -Orange SK, iPhone 5 …
    obrázok/fotku – odošle len cez iMessage, na Android a ostatné telefóny obyčajná MMSka neprejde… nechápem :D

sarky
    Účastník (Participant)

Mám taký istý problém. iPhone 5, Orange SK. Z asi 10 pokusov ani 1 nebol úspešný.

SaBeRs
    Účastník (Participant)

pripájam sa … pokial tú foto nezmenším ja že odfotím displej iphonu a tak … nepodarí sa mi ju odoslať .. (iPhone 4 aj iPhone 5) Orange Sk (to bude asi niečo s orange jedine )

ruidos
    Účastník (Participant)

Telekom uplne v pohode

sarky
    Účastník (Participant)

Nedá sa to nejak vyriešiť?:(

tomcatt
    Účastník (Participant)

Skúsim poradiť.
    Mám Orange, iP5.

MMS odošlem jedine ak mám zapnuté dátové prenosy (je jedno či je povolené 3G). Pokiaľ sú vypnuté, alebo som pripojený na wifi, MMS sa neodošle. Samozrejme, neskúšal som experimentovať s veľkosťami obrázkov, vždy som odosielal fotky odfotené telefónom, teda práve tie veľké.

Odoslanie MMS prebieha práve pomocou dát. Pokiaľ ich na iných telefónoch nemáte povolené resp ich nepoužívate, pri odosielaní správy vidíte v stavovej lište, že sa telefón pripojí na 3G/EDGE a správu odošle (tak som to odpozoroval na predch. telefónoch, teda MeeGo, Android, Symbian; iP mám prvý krát). Na iP5 sa to nestane, iba pokiaľ mám mobilné dáta zapnuté v nastaveniach.

Možno je to hlúposť, každopádne v mojom prípade to tak funguje. Na druhej strane sa mi nechce veriť, žeby toto nemal Apple nejako vymyslené (aj keď vieme aká je história MMS na iOS)…

djthunder
    Účastník (Participant)

Tento isty problem som mal na zaciatku s iPhone 4.Nic nepomohlo,iba zmensenie foto v editore.Podla mna je to chyba operatora,chyba tam nejaka podpora pre iPhone5

ruidos
    Účastník (Participant)

mam tcom. vobec,ale vobec ziadny problem, tak je to vazne vec iba operatora. min.tyzden som bral iphone 5 a nic som nenastavoval a finguju na 100% – odskusane

papierovavreckovka1
    Účastník (Participant)

to iste aj u mna a po telefonate a rieseni cez expertlinku Orange mi je jasne, ktora bije. po upgrade na IOS 6 mojho IP4 zacali blbnut taktiez ako zakladatelovi tejto temy, MMS. ak som poslal nejaky maly obrazok z netu, vsetko preslo, ak som vsak chcel odoslat nieco, co som spravil cez svoj tlf, neslo, neustale ukazovalo Nedorucene! Preinstaloval som cely tlf uplne nanovo a este predtym ako nahodil udaje, skusil odoslat MMS. nic sa mi nepodarilo odoslat. dnes som teda zacal riesit tento problem s expertlinkou, kde mi chlapik zacal tieto veci preverovat a zavolal mi spat, kedze 1 min. stoji 0,60 eur a po prevereni sa ma opytal, podla mna, na jednu zasadnu otazku a to – ci som MMS posielal na Telekom cislo alebo na Orange. samozrejme, posielane boli na Telekom k comu mi povedal, ze v Telekome maju nastavene odosielanie a prijimanie MMS do velkosti cca 160 kB. Orange ma vraj nastavenu velkost 300kB. je tu teda otazka preco???? preco to zrazu nemoze fungovat tak ako v minulosti? odpoved – mozno pretoze mame teraz rozne baliky, kde nam slubuju vsetko mozne za najnizsiu cenu na trhu, kde mame na vsetko hovorit WOW, ale zaroven sme neustale nejako obmedzovani…..hnus

JFK.
    Účastník (Participant)

veď to je hovadina, mám neobmedzené MMS do všetkých sietí na svete a neodošle to na žiadnu sieť…

ruidos
    Účastník (Participant)

tak to je riadna hlupost. mam telekom. teraz som fotil a cez telekom posielal MMS. v pohode presla a dokonca som nic nemusel upravovat. na druhej strane spokojnost nakolko prisla v celkom fajn kvalite

papierovavreckovka1
    Účastník (Participant)

ja mam taktiez neobmedzene v Orange a vidite. poukazoval som na Orange, nie na Telekom, pretoze ten ma nastavenu nizsiu velkost a tym padom ju ja v Orange prijmem, ale ak odfotim nejake foto ja a poslem, neprejde mi to z Orange na Telekom. chcel by som skor precitat niekoho, kto mi napise – mam Orange, spravil som cez iPhone fotku, odoslal na Telekom a preslo….pripadne nepreslo. Odoslanie Orange vs Orange alebo Telekom vs Telekom ci Telekom vs Orange ma nezaujima……..Orange vs Telekom ano.

sarky
    Účastník (Participant)

Mne taktiež do telekomu neposiela MMS, skúšal som to viackrát. Mám Orange.

Pumapunku
    Účastník (Participant)

AHOJ !!! MNE TO TIEZ NESLO POSIELAT MMS ALE VYPOL SOM WIFI A
    ZAPOL MOBILNE DATA SPOLU S 3G A HNED MI ISLI MMS POSIELAT… SKUS to

Raduz
    Účastník (Participant)

Mam Orange, iPhone 5 a MMS posielam uplne bezne na vsetky siete bez problemov. MMS su fotky robene cez fotak telefonu. Nerozumiem preco sa stazujes na Orange, ked ma nizsi limit Telekom…asi preto mas vyssi limit v Orange, ked mas neobmedzene data…cím vyssi limit, tym by mala mat fotka vyssiu kvalitu…chcu ti dat vacsiu kvalitu a tebe sa to nepozdava? Zvlastne…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 56 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.