MBP

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    NiTr3oX
    Účastník (Participant)

Zdravim. Uz davnejsie chcem kupit MBP, ale teraz som v rozpakoch. Chcel som pockat na tie nove modely, ale ta momentalna akcia mi vrta v hlave. Co by ste mi poradili ? Cakat, alebo kupit teraz starsi MBP za 46 900 sk ? Myslite, ze tie nove MacBooky budu ovela lepsie ?

renad
    Účastník (Participant)

Vieš ako je to s tým čakaním – to môže byť donekonečna.
    Kúp ho, ta cena je výborná – a zostanú ti koruny na kopec iných užitočných vecí.
    Nielen procesorom je človek živý … :)

NiTr3oX
    Účastník (Participant)

O procesor ani tak nejde. Skor grafiku by som chcel lepsiu. A blue ray napalovacka by sa tiez zisla. Najlepsie by bolo, keby predstavili tie MacBooky este kym plati ta akcia. Ale na druhej strane vsetky stare MB by mali ist s cenou dole ked prdiu nove nie ?

renad
    Účastník (Participant)

Ak ťa netlačí termín, a nema problema s korunami, tak počkaj.
    Len aby si neľutoval.
    Keď si spomeniem, že som za Macbook vyvalil 42.500,- tak túto akciu by som bral všetkými desiatimi.

NiTr3oX
    Účastník (Participant)

Termin ma vobec netlaci. Bol by som rad keby sa to dalo povedat aj o tych peniazoch :D Ale zase ked uz budem kupovat taky drahy stroj, tak chcem aby bol nadupany, lebo najblizsich pat rokov si kupovat novy nebudem…

mylanko
    Účastník (Participant)

Keby si mal stale cakat na to najlepsie tak sa nikdy nedockas.. ale zase na druhu stranu, ked vies, ze bude nieco nove a to v kratkej dobe preco nie.. Ja som tak cakal na svoj iMac a rovnako by som pockal aj teraz na tvojom mieste. Aspon mne sa to vtedy oplatilo:)

sanik
    Účastník (Participant)

naco by si kupoval za 46900,23 sept ti donesiem taky isty za 42000sk.napis mi mail ak mas zaujem snbalex1984@yahoo.com.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.