- This topic has 33 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 14 years, 10 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Magic mouse
Ma niekto na predaj maqic mouse alebo ich posiela (dovaza) z USA ?
napis mi na richard.muska@gmail.com
ovi77, mas moznost priviest magic mouse z USA ??? ak ano, tak za kolko ???
Takze ospravedlnujem sa vsetkym ale tuto mys mi ponukal znamy z UK (viac kusov) a chel som ich kupit a hned obratom predat. Cena za jeden kus od neho je ale 90 eur co by teda vela zakaznikov zrejme neprilakalo…sorry este raz. Iba nedavno som si overoval ceny v UK apple store.
tak ale uz si ich mozte kupit aj na SK
Kde jsou dostupne v SK ? a za kolik prosim te? nevis kde je sehnat v CR?
To je nenormalna cena !!!! V US Store stoja 69 USD a u nas 79 EUR ?!?!?
Ved to je skoro dva krat take drahe !
To je silene ale stejne se chci zeptat zda ji jiz maji k dispozici a mohu si pro ni osobne dojet. Zda nekdo nevite jestli je skladem
tak mi odepsali na mail a nemaji je…….
V rakusku ich maju za 69 eur. No stale je to viac nez v USA. 69 usd je cca 46 eur + eu 19% dph je cca 55 eur. Nuz ale na to sme si uz v EU zvykli, ze ano…
Vite co by me spis zajimalo bez ohledu na cenu. Jestli je nejake misto v Evrope pobliz CR, kam kdyz zitra zajedu koupim Magic Mouse. Pripadne jestli nevite kdy mys bude ve Svycarsku
Kupte si z amazon.co.uk za 60€
http://www.amazon.co.uk/Apple-MB829ZM-A-Magic-Mouse/dp/B002TUSWT0
vyprodane :(
nekupujte ich.Pozrite si najnovsi diel z letemsvetemapple tam hovori ze ta mys este nie je 100 percentna.Takze pocakjte trosku ludia :)
System Requirements
-Bluetooth-enabled Mac computer
-Mac OS X v10.5.8 or later with Wireless Mouse Software Update 1.0
-Existing keyboard and mouse for setup
to hovori za vsetko :)
a ten update este nebol
dakujem Vam
Kde je v Rakúsku najbližší Apple store od Bratislavy?
vo viedni
nestresujte,, doteraz ste ich nemali, tak vas mesiac nezabije :) kym sem dojdu a nebude osial,,,