- This topic has 169 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 15 years, 11 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Macworld 2009
tie baterky nemohli dat do 15″ pro??? svine!
8 hodin baterka.. da sa :D
hm to budeme nabijat jak mobil kazdy tyzden :D
no Steve, no iPhone nano, no new Mini, no new iMac, no shockers, no surprises :)
!!! sklamany, nahnevany…
Som sa na to tešil ako debil a nič podstatne to dokopy neprinieslo!!! Apple uz asi fakt upada… Som jednoducho znechuteny…
chabe… fakt chabe
Dnes som pochopil, preco Steve nebol na Macworlde. Byt na jeho mieste, za tento event sa hanbim. Cista bieda. Robit event kvoli updateom aplikacii a predstaveni 17″ Pro je na hlavu.. Nevadi. No Mini, no Apple. :) Idem si kupit HP TouchSmart. :)
Antiglare Widescreen Display je matny? to by bolo coool.
novy 17mbp ma na vyber tento a potom Glossy Widescreen Display.
dúfam, že v krátkom čase bude ďalšia prezentácia nových produktov. dnes to bola fakt bieda :(
upgrade ram na novom macbooku pro zo 4GB na 8GB stoji 1200$ nieje to nejak vela ?
muerto: :Dtrosku heh
:) tiez pozeram, ci sa im desatinna ciarka nepomylila :) 24 litrov za 4GB (edit) ramky je ina cena :D
nene, za 4GB :) A to uz je normalne :D :D
ani za 4 GB nie je normalna cena 1200 buks. :) menej stoji aj 256 GB SSD disk :)
plna konfiguracia macbook pro pride na nieco viac ako 5200 USD. ina palka :D
Je to len a len o tom, ze novinky odteraz budu chystane pre Vianocny trh a Apple sa viac nabali. Toto cakanie na MW bolo ekonomicky a logicky postavene na hlavu a v Apple na to konecne dosli…. MacBooky su inovovane pred Vianocami a tak to aj do buducnosti ostane.
4 GB moduly DDR3 sú naozaj veľmi drahé aj nedostupné, pár takýchto modulov (2x 4 GB) teda môže naozaj stáť cez 1000 USD aj u bežných veľkopredajcov.
To su nekrestanske peniaze :(
cele MacShit bol iba: C___R___A___P :(
gidy: jj, viem, robil som si srandu. :)
Uz sme vraveli aj sa posmiali….. :D niekto to dal ako temu :P