Macworld 2009

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macworld 2009

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 170 )
  • Autor
    mayoxy
    Účastník (Participant)

jobs napisal v liste ze sa vrati ked sa vyzdravie :) ze sa nemame bat a ze sa mame zanho modlit. Myslim si ze ked on nahodou odide, dufam ze to tak skoro nebude, tak to uz nebude take ako za jeho cias. On je silna osoba v apple, aj jeho napady atd.

Anonymný
    Neaktívny

Nebat vy sa ja vratit na Apple.

Don’t worry, I’ll be right back in Apple. ;)

Steve

raul
    Moderátor

kto vie, co je dnes jobs v apple… mozno len figurka…
    iDominica: myslim, ze nie kvoli nemu su tam vysoke ceny, ale ked odide, klesnu… Tak ako hodnota apple:)

iDominica
    Účastník (Participant)

a co je vlastne jobsovi nejsk som to nepostrehla cholesterol jako kazdy amik?

raul
    Moderátor

nie, prehrieva sa mu graficky chip…

Sike1
    Účastník (Participant)

takze dnes je macworld? :D

pytykn
    Účastník (Participant)

uz iba 18 hodin hura:D:D

Sike1
    Účastník (Participant)

inac aky je zhruba casovy posun? Kedy sa to ku nam asi dostane… teda viem ze to na nejakych strankach budu vysielat aj nazivo, ale aj tak

Aleks
    Moderátor

Vysielať nebude nikto, nemôžu tam byť kamery. Iba prepis a fotky. A je to 18:00 nášho času.

Sike1
    Účastník (Participant)

to sa nikto ani len nepokusi prepasovat tam kameru? :)

alex.botev
    Účastník (Participant)

zabudate, ze na jesen vyhlasili, ze v kratkom case chcu predstavit nieco, co ich este viac vzdiali od konkurencie.
    podla mna su len dve alternativy:
    1) predstavia vylepsenia ako novy macmini, mbp17″, nejake FW iP, iWorks, mozno par ficrs zo SL
    2) urobia si rozlucku ako sa patri a uvedu nieco extra nove; jobsov klon napr. :D

osobne by ma velmi mrzelo, keby urobili novy hw iP, lebo som si ho len v septembri kupil :)
    a prekvapko by bol navrat k matnym displejom ;-)

iDominica
    Účastník (Participant)

Ale sak ten zaznam bude aj na apple.com takze jedna kamera tam asi bude ale len ta ich

mayoxy
    Účastník (Participant)

idominica: ano to mas pravdu, ale ten zaznam ich bude mozno tak zajtra rano ,cize o den neskor. A clovek to chce vediet hned, okamzite :) o 18:05 uz chceme vediet co sa tam do certa deje. heh :) odporucam engadget live prenos (link na prvej strane temy)

iDominica
    Účastník (Participant)

ved ja to pozeram tie fotky jak diva pre mna je to celkom zazitok…najviac sa mi pacilo ked predstavovali nove ipody nano chromatic to bolo super

Muerto
    Účastník (Participant)

no kto ma zaujem prenos s prekladanim bude aj na jablickar.cz a uz tam je napisane toto

Keynote ještě ani nezačal, ale již víme první novinku, která na něm bude představena. Vyjde iWork 09.. Zatím nevíme, jestli to znamená i web aplikace na serverech MobileMe..

gidy
    Účastník (Participant)

co myslite, predstavia tam aj toto?:

:D
    edit: uz to tu je. nevsimol som si. sorry :)

petokiso
    Účastník (Participant)

Kua ja už čakám:D:D:D:D

Muerto
    Účastník (Participant)

aj ja cakam a bawy uz bol zvedavy

bawy
    Moderátor

pozerám keynote na jablickar.cz, ale nejako to nevie poriadne načítať..ide Vám to ?

pepa007
    Účastník (Participant)

tak co, je tady ještě nějakej uchyl jako já, kterej každejch 5 sekund refreshuje 3 blogy s live coverage najednou? :-))

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 170 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.