- This topic has 169 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 15 years, 11 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Macworld 2009
jobs napisal v liste ze sa vrati ked sa vyzdravie :) ze sa nemame bat a ze sa mame zanho modlit. Myslim si ze ked on nahodou odide, dufam ze to tak skoro nebude, tak to uz nebude take ako za jeho cias. On je silna osoba v apple, aj jeho napady atd.
Nebat vy sa ja vratit na Apple.
Don’t worry, I’ll be right back in Apple. ;)
Steve
kto vie, co je dnes jobs v apple… mozno len figurka…
iDominica: myslim, ze nie kvoli nemu su tam vysoke ceny, ale ked odide, klesnu… Tak ako hodnota apple:)
a co je vlastne jobsovi nejsk som to nepostrehla cholesterol jako kazdy amik?
nie, prehrieva sa mu graficky chip…
takze dnes je macworld? :D
uz iba 18 hodin hura:D:D
inac aky je zhruba casovy posun? Kedy sa to ku nam asi dostane… teda viem ze to na nejakych strankach budu vysielat aj nazivo, ale aj tak
Vysielať nebude nikto, nemôžu tam byť kamery. Iba prepis a fotky. A je to 18:00 nášho času.
to sa nikto ani len nepokusi prepasovat tam kameru? :)
zabudate, ze na jesen vyhlasili, ze v kratkom case chcu predstavit nieco, co ich este viac vzdiali od konkurencie.
podla mna su len dve alternativy:
1) predstavia vylepsenia ako novy macmini, mbp17″, nejake FW iP, iWorks, mozno par ficrs zo SL
2) urobia si rozlucku ako sa patri a uvedu nieco extra nove; jobsov klon napr. :D
osobne by ma velmi mrzelo, keby urobili novy hw iP, lebo som si ho len v septembri kupil :)
a prekvapko by bol navrat k matnym displejom ;-)
Ale sak ten zaznam bude aj na apple.com takze jedna kamera tam asi bude ale len ta ich
idominica: ano to mas pravdu, ale ten zaznam ich bude mozno tak zajtra rano ,cize o den neskor. A clovek to chce vediet hned, okamzite :) o 18:05 uz chceme vediet co sa tam do certa deje. heh :) odporucam engadget live prenos (link na prvej strane temy)
ved ja to pozeram tie fotky jak diva pre mna je to celkom zazitok…najviac sa mi pacilo ked predstavovali nove ipody nano chromatic to bolo super
no kto ma zaujem prenos s prekladanim bude aj na jablickar.cz a uz tam je napisane toto
Keynote ještě ani nezačal, ale již víme první novinku, která na něm bude představena. Vyjde iWork 09.. Zatím nevíme, jestli to znamená i web aplikace na serverech MobileMe..
co myslite, predstavia tam aj toto?:
:D
edit: uz to tu je. nevsimol som si. sorry :)
Kua ja už čakám:D:D:D:D
aj ja cakam a bawy uz bol zvedavy
pozerám keynote na jablickar.cz, ale nejako to nevie poriadne načítať..ide Vám to ?
tak co, je tady ještě nějakej uchyl jako já, kterej každejch 5 sekund refreshuje 3 blogy s live coverage najednou? :-))