Macworld 2009

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macworld 2009

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 170 )
  • Autor
    patrick741
    Účastník (Participant)

Tieto Flipy su dost odveci… a ten obrazok, ze iPhone nano a shuffle… to je hodne stare a 100% fake, ale najviac ma stve ze to ma uz dost vela clankov o iPhone nano… :)

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

fuuuuuuh…no ja som zvedavy hlavne na mini mac-y a nove iMac-y podla mna iPhone nano je hlupost (podla mna) ale je mi to jedno, nech to je…nech su vsetci stastny som skor zvedavy na novy iPhone co bude o rok mozno o dve neviem….

ale som sa posmial na tych FEJKOVYCH OBRAZKOV muhahahahahah :D

ale kazdopadne som aj ja uz strasne zvedavy na MacWorld 2009 :) iMajte sa 2009 a Kazdemu STASTNY NOVY iROK!!!!

iDominica
    Účastník (Participant)

radsej nech uvedu nieco uplne nove z coho mi padne huba az na zem jak pri prvom iPhone

mayoxy
    Účastník (Participant)

heh. uz vela rozmyslame a spekulujeme :D treba vydrzat uz ten jeden den. btw. tiez lol na tych fakoch :D

piggee
    Účastník (Participant)

Rass: Nikde nepisem, ze tomu verim, iba som dal par liniek, co mi nasiel google a cakal na reakcie a spekulacie. Inac podla mna sa zabuda este na jednu vec, co asi uvedu a to su 20″ a 30″ displaye (asi prejdu do lesku). A neprekvapil by ma ani update apple TV.

mayoxy
    Účastník (Participant)
    pepa007
    Účastník (Participant)

kdy vlastně bude ta keynote?

já to vidím na MacMini, MBP 17″, a Cinema 30″. možná nějaký drobky v SW. možná rozšíření AppStore i na Aplikace pro Macy, nejen pro iPhone.

piggee
    Účastník (Participant)

inac tomu FW800 sa aj tesim, to dost bodne, lebo ta 400 je celkom pomala a aj tak mam tie disky v krabickach, co mi tu 800 uz zvladaju

mayoxy
    Účastník (Participant)

pepa007: zajtra t.j. 6. januara niekedy okolo 6, 7 vecer. Neviem presne.

btw. Niekto tu spominal live prenosy.. potom hodte linky.

Beiju
    Účastník (Participant)

Cauko,
    myslite ze apple bude v buducnosti predstavovat svje produkty na vlastnej show(podobnej Macworld-u??) Ako sa to spominalo na https://www.macblog.sk/novinky/macworld-2009-pre-apple-poslednym-a-bez-steva-jobsa-1506.html
    Inac… ja som si vzdy myslel ze Maworld, ze tam su len produkty od apple. Co ine sa tam bude v buducnosti prezentovat ak nie apple produkty?

Mozno sa to uz niekde riesilo,no nenasiel som to…
    Vdaka:)

iDominica
    Účastník (Participant)

ja som si hlavne myslela ze je to az 25. nw preco….

mayoxy
    Účastník (Participant)

iDominica: no vidis, aspon sa mozes tesit, ze to bude zajtra a nie o 2 tyzdne :)

http://www.macblogz.com/2009/01/04/macworld-2009-live-keynote-coverage/ zoznam serverov, kde sa bude keynote vysielat nazivo (prenasat fotky, vety,ktore tam odzneli)
    -(je to aj v prvom prispveku na prvej strane)

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

fuuuh…to je uz fakt zajtra??? Muhahhahaha ja som myslel ze to bude deviateho…asi som pozeral na monitor dole hlavou muah :D

Sike1
    Účastník (Participant)

vyzera to ale tak, ze zajtra je macworld posledny krat… a Jobs tiez odchadza… nechcem byt pesimisticky ale neviem ako to bude bez Jobsa fungovat

raul
    Moderátor

vsetko bude lepsie a lacnejsie, neboj:-)

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

hahahahahahahaha sak co…bude co bude, ja dufam ze konecne uz spravia nejaku dobru mysku hehehehehe :D

zero0x
    Účastník (Participant)

hej tiez sa tesim na multitouch mysku :)

inac predavam wired mighty mouse keby niekto chcel :D

Anonymný
    Neaktívny

Mac Mini <3 <3 <3

fifuk
    Účastník (Participant)

Sike1 Jobs neodchadza, citaj na titulke macblogu :) jeho oficialne vyhlasenie :)

iDominica
    Účastník (Participant)

raul:myslis ze kvoli stevovi je vsetko take drahe?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 170 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.