- This topic has 169 odpovedí, 44 hlasov, and was last updated pred 15 years, 11 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Macworld 2009
Tieto Flipy su dost odveci… a ten obrazok, ze iPhone nano a shuffle… to je hodne stare a 100% fake, ale najviac ma stve ze to ma uz dost vela clankov o iPhone nano… :)
fuuuuuuh…no ja som zvedavy hlavne na mini mac-y a nove iMac-y podla mna iPhone nano je hlupost (podla mna) ale je mi to jedno, nech to je…nech su vsetci stastny som skor zvedavy na novy iPhone co bude o rok mozno o dve neviem….
ale som sa posmial na tych FEJKOVYCH OBRAZKOV muhahahahahah :D
ale kazdopadne som aj ja uz strasne zvedavy na MacWorld 2009 :) iMajte sa 2009 a Kazdemu STASTNY NOVY iROK!!!!
radsej nech uvedu nieco uplne nove z coho mi padne huba az na zem jak pri prvom iPhone
heh. uz vela rozmyslame a spekulujeme :D treba vydrzat uz ten jeden den. btw. tiez lol na tych fakoch :D
Rass: Nikde nepisem, ze tomu verim, iba som dal par liniek, co mi nasiel google a cakal na reakcie a spekulacie. Inac podla mna sa zabuda este na jednu vec, co asi uvedu a to su 20″ a 30″ displaye (asi prejdu do lesku). A neprekvapil by ma ani update apple TV.
kdy vlastně bude ta keynote?
já to vidím na MacMini, MBP 17″, a Cinema 30″. možná nějaký drobky v SW. možná rozšíření AppStore i na Aplikace pro Macy, nejen pro iPhone.
inac tomu FW800 sa aj tesim, to dost bodne, lebo ta 400 je celkom pomala a aj tak mam tie disky v krabickach, co mi tu 800 uz zvladaju
pepa007: zajtra t.j. 6. januara niekedy okolo 6, 7 vecer. Neviem presne.
btw. Niekto tu spominal live prenosy.. potom hodte linky.
Cauko,
myslite ze apple bude v buducnosti predstavovat svje produkty na vlastnej show(podobnej Macworld-u??) Ako sa to spominalo na https://www.macblog.sk/novinky/macworld-2009-pre-apple-poslednym-a-bez-steva-jobsa-1506.html
Inac… ja som si vzdy myslel ze Maworld, ze tam su len produkty od apple. Co ine sa tam bude v buducnosti prezentovat ak nie apple produkty?
Mozno sa to uz niekde riesilo,no nenasiel som to…
Vdaka:)
ja som si hlavne myslela ze je to az 25. nw preco….
iDominica: no vidis, aspon sa mozes tesit, ze to bude zajtra a nie o 2 tyzdne :)
http://www.macblogz.com/2009/01/04/macworld-2009-live-keynote-coverage/ zoznam serverov, kde sa bude keynote vysielat nazivo (prenasat fotky, vety,ktore tam odzneli)
-(je to aj v prvom prispveku na prvej strane)
fuuuh…to je uz fakt zajtra??? Muhahhahaha ja som myslel ze to bude deviateho…asi som pozeral na monitor dole hlavou muah :D
vyzera to ale tak, ze zajtra je macworld posledny krat… a Jobs tiez odchadza… nechcem byt pesimisticky ale neviem ako to bude bez Jobsa fungovat
vsetko bude lepsie a lacnejsie, neboj:-)
hahahahahahahaha sak co…bude co bude, ja dufam ze konecne uz spravia nejaku dobru mysku hehehehehe :D
hej tiez sa tesim na multitouch mysku :)
inac predavam wired mighty mouse keby niekto chcel :D
Mac Mini <3 <3 <3
Sike1 Jobs neodchadza, citaj na titulke macblogu :) jeho oficialne vyhlasenie :)
raul:myslis ze kvoli stevovi je vsetko take drahe?