Macworld 2009

Domov Diskusné Fóra Ostatné Macworld 2009

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 170 )
  • Autor
    mayoxy
    Účastník (Participant)

zaujimave mozno, ale nerealne..

btw. chcem sa spytat.. myslite si ze itunes (mam namysli normalny itunes v iphone, nie App Store) bude 6.januara spusteny aj pre slovensko ? kedze mame uz to euro, aj s tymi debetnymi kartami sa to nejako preonacilo , upravilo tak ze uz funguju. co myslite?

Lebo ked teraz kliknem na aplikaciu iTunes v iphone tak mi vypise ze tato krajina nieje podporovana ci daco take. no ved cahpete :D

iDominica
    Účastník (Participant)

aj ja mam otazku ak uvedu nove iMacy tak myslite ze budu drahsie???A to tie stare uz nebude mozne kupit)??osobne sa mi tie stare brutalne pacia ten novy nw nw

wbear6
    Účastník (Participant)

O nieco malo drahsie podla mna budu, ale urcite bude aj dostupnejsia verzia.

iDominica
    Účastník (Participant)

neeee ne drahsie ne jezis to aby som si zobrala pomaly pozicku

mimoo
    Účastník (Participant)

Co ja si pamatam tak Apple nema vo zvyku zvysovat ceny, jednoducho novy model nahradi stary za tu istu cenu, naposledy dokonca ceny klesli. No a co sa tyka ekonomickej situacie vseobecne vo svete, mozeme ocakavat akurat zlacnenie(aspon teda dufam ;-D )

wbear6
    Účastník (Participant)

Ved ceny macbookov isly hore. Pokial vezmene najlacnejsi model. MB white stal 28. tis a novy MB stoji 39tis. Ide o to ze ceny macov pomaly klesni o nieco nizsie ako stali povodne nove predstavene. Ked predtavia nve cena bude rovnaka, cize o nieco navysena. Ale zas stare imacy pojdu este nizsie s cenou.

iDominica
    Účastník (Participant)

ale bude aj tak moc dat kupit stary iMac???ci ne?

wbear6
    Účastník (Participant)

samozrejme. Ved bude trvat kym sa vypredaju zasoby. Ved na jesen predavali imac za 28tis.

mylanko
    Účastník (Participant)

wbear6: Hej, ale nizsi model alu MB nenahradil najnizsi model bieleho MB s combom. Na to tam ostal ten jeden biely ako nahrada za neho v cene cca 30 tis.

iDominica: Budes si moct kupit stary, ale len kym sa neminu skladove zasoby (co sa minu pravdepodobne rychlo).

iDominica
    Účastník (Participant)

no tak to si asi potom pozicam od nasicha kupim a budem splacat uvidim podla toho jake tie nove iMacy budu ked budu design a funkcie dobre tak kupim radsej novy

wbear6
    Účastník (Participant)

a terajsi mac ti nepostacuje?

mayoxy
    Účastník (Participant)

ludia ludia len trosku ste offtopic.

iDominica
    Účastník (Participant)

postacuje ale oco ma furt odneho vyhana a nic si tu nemozem dat lebo on si mysli ze je to jak windoors a setko sa pokazi a padne ked tam dam mp3 tk si kupim svoj…

mylanko
    Účastník (Participant)

Kazdopadne si nemyslim, ze by sa nejak vyrazne zmenil design iMacu. Podla mna dojde len k zmenam v HW. Mac Mini ostalo uz dlhu dobu zabudnute, tak sa podla mna budu orientovat nan a tam sa da ocakavat aj iny deisgn. Podla mna bude predstaveny aj novy firmware pre iPod touch/iPhone a zmeny sa budu podla mna tykat aj iTunes Store – App Store. Vedel by som si predstavit aj vyssiu kapacitu Time Capsule a Apple TV.

Ak to vyjde, tak druhy den po MacWorld si idem podat Lotto :D

iDominica
    Účastník (Participant)

asi sa tiez pridam

probie
    Účastník (Participant)

A co takto predstavenie Snow leopardu ? :)

pepa007
    Účastník (Participant)

já bych očekával novej Mac tiny… http://www.snotr.com/video/2064

patrick741
    Účastník (Participant)

Podla mna budu uvedene tieto veci:
    -Mac mini (takmer určite)
    -iPhone nano (iba dúfam)
    -iMac (mozno nejake kozmeticke zmeny)
    -mozno bude aj predstavenie noveho testovacieho buildu SnowLeopardu ;)

Osobne sa strašne veľmi teším. Som veľmi zvedavý na iPhone nano. Ale mohol by to byť aj trochu iný koncept,
    než miniatúrne dotykové zariadenie… :D Čo ak by to bol iPod nano s iným menu a vysúvacou QWERTY klávesnicou? Veď Apple si dal patentovať mobilné zariadenie s ClickWheel. Ale tých patentov má Apple na rováši až dosť ;) Ale tie slávne nové iPhone nano obaly ničomu takémuto nedávajú šancu. :( Ale fakt neviem… Ako by sa na „malom“ displeji písalo na virtuálnej klávesnici prstom?
    http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2008/12/iphone-nano1.jpg

naconazov
    Účastník (Participant)

tak podla mňa predstavia aj macbook pro 17 unibody, snow leoparda, mac mini, hardwerovo vylepšia i mac, možno novu graficku kartu do mac pro, cinema display trocha vylepsia a dostane display port a možno nový firmware to bude tak vsetko, strašne „milujem“ takéto dohady…:D

Sike1
    Účastník (Participant)

ja osobne mam len jedinu prosbu. Nech preboha zostane vsetko hlinikove :D podla mna absolutne najlepsi material… co sa tyka elegancie aj praktickosti. A dodava applu punc exkluzivity :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 170 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.