- This topic has 22 odpovedí, 16 hlasov, and was last updated pred 14 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Hry na Macu › machinarium
vysla nová hra machinarium, nieco ako samorost 1 a 2, upozornujem je to cista zavyslost… :) doporucujem!!!
daj sem nejaky link…nechce sa mi hladat :D
staci dat do googlu…, http://lmgtfy.com/?q=machinarium
naconazov: to je dobre :D to si ako spravil s tym Google?
aha uz to mam :)
naconazov kde si sa dostal v tom deme? Ja som padol z toho mosta do tej jamy, pripevnil ten hak na to zabradlie a dalej neviem nic, nic nemoze chytit a v inventari nic nemam, ked sa pusti ten vozik tak tie dvere sa stihnu hned zavriet. Kde si teraz? Nezda sa mi to ze by to bolo take kratke demo.
demo ma len 3 leveli…., treba kupit plnu verziu pre Mac
to Hasan: v pravo hore mas napovedu, treba sa dostat hore na tu ruru… poradim ze treba zmenit poziciu tej rury aby si na nu dociahol
A ja poradim, ze „robie“ sa vie aj zohnut, pri rezervoari napriklad :-)
OK uz som to spravil vsetko, vliezol do tej jamy s dierou, a tam uz vypise ze to je koniec dema. Celkom dobre.
na hru som este nemal cas, ale ten google je suuuper :D
uz som to presiel, neni to moc dlhe :(
ale inak je to super hra :)) komu sa pacia klasicke adventury tak by si to mal vyskusat!
stoji to urcite zato :)
ja som tam kde ten robot pusta taky vozik po kolajnici ale neviem co tam mam robit. pomozte mi
edit. uz som presiel aj ja cele :D dzive dzive. ale tazke tazke .velmi tazke
tak akurat som to presiel cele nie demo ale celu hru :) vyborna hra
prave som dohral celu hru. Nadchlo ma to. Velmi pekne spravena hra.
akym sposobom ste si kupily plne verzie? Krabica ci online?
to wbear: ja som to porozumel tak ze krabicove verzie su po rusky taliansky a nemecky, anglicka verzia je jedina na stiahnutie online, (btw. tvorcovia su tusim cesi… tak mohli spravit aj po cesky :))
asi pocitaju s tym ze vacsina slovakov a cechov su pirati
mne sa ta hra zda az prilis jednoducha a kratka aby som za nu platil.
presiel som to demo za chvilku, aj ked chvilu mi trvalo kym som prisiel v tretom leveli nato ze sa da aj zohnut.
mozem ti povedat ze mne osobne sa to dalej nezda velmi jednoduche…, musel som pouzit youtube aby som sa dostal dalej… :),
wbear6: vcera vecer som objednal dnes rano prisiel postar s krabicou :)
preco ta to konkretne zaujima?
naconazov:
Proc youtube? Vsak je tam primo zabudovany help! ;) Akorat se k nemu musis prostrilet v minihre. Tak jako cele Machinarium, i help je super zpracovany.