Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › macbookpro 17″ stale nedostupny, uz to prestava byt vtipne
Chlapci, jak vas tady ctu, proc nezkusite koupit nekde mimo CR/SR? Asi teda budu znit jako obehrana deska, ale na ebay je nekolik solidnich prodejcu, co nabizeji kompletni upgrade 17 modelu (disk, memory, lcd, podle toho co chces)? Staci se jen zeptat, ale podle mne treba v takovem UK bude mensi problem sehnat tu 17ku, nez tady pres oficialni Apple shop tady? A ani bych se nedivil, kdyby navic o notny kus levneji? A zaruku byste meli taky. Takze mi tohle nekonecne cekani prijde jako pomerne zbytecne az nedustojne? Copak jsme se vratili v case a opet cekame v poradovnicich, jako kdysi na trabose nebo skodovky? Ale fuj…dejte pokoj ;)
no já bych do toho šel – ale jak je to s tou zárukou mi vysvětlete? já chci next business day pěkně… a ne standartní záruku…
Také niečo apple aj na slovensku poskytuje?
na jednej strane chapem ze sa ludia tesia na svoju hracku, ale je prirodzene ze pri nabehu vyroby nejakeho vyrobku byvaju zdrzania a dotoho je vela objednavok a malo vyrobenych kusov.
klasicka situacia pri kupe novych modelov automobilov, na zaciatku kludne cakanie 6-9 mesiacov a tato cakacia doba moze trvat niekolko mesiacov od nabehu vyroby
to Jod: to já nevím, ale v CZ je to možné, musí se to dokoupit (cca 7t CZK)
marekv:
ale nemyslis, ze zmontovat auto trva dlhsie ako zmontovat laptop ? By som povedal, ze takto to porovnavat… hmmm