macbookpro 17″ stale nedostupny, uz to prestava byt vtipne

Domov Diskusné Fóra Ostatné macbookpro 17″ stale nedostupny, uz to prestava byt vtipne

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 46 )
  • Autor
    stvorbodka
    Účastník (Participant)

nevie niekto nieco? od januara na slovensku ani kus, uz to naozaj nie je vtipne

durotrulo
    Účastník (Participant)

igor pisal ze si dnes pon ide, tak uvidime ci nepride s dlhym nosom :)

http://forum.www.macblog.sk/discussion/7378/3/nedostupny-unibody-macbookpro-17/#Item_4

stvorbodka
    Účastník (Participant)

mne dnes pisali zo SWP ze prisiel vcera iba jeden leskly, a ze Apple dlhodobo neodpoveda na maily, vyborne, hlavne ze ich ubezpecovali ze bude druhy aprilovy tyzden. Asi v tej amerike nejak inak plynie cas…

renad
    Účastník (Participant)

Už by ste si zaslúžili aj nejakú zľavu :) za čakanie, stres, neistotu, prebdené noci, ….. :-)

eraserv6
    Účastník (Participant)

V case krizy aby niekto takto dlho cakal na tovar…)))

stvorbodka
    Účastník (Participant)

nehovoriac o tom ze mi uz stvrty krat zmazali thread z apple support, a to som sa len spytal kedy budu available. zeby fasizmus k nespokojnym zakaznikom? uz fakt netusim kde inde by som im mohol kricat.

***update: tak nic, na fora to bolo inappropriate, na tel. supporte mi povedali ze to je business order tak to musim riesit s mojim dodavatelom, kruh sa uzatvoril, mozem ist handry fajcit.

pythoon007
    Účastník (Participant)

uz vam prisli macbooky 17″ ??

jorge
    Účastník (Participant)

Dnes prislo niekolko MacBook Pro 17 lesklych na Slovensko. U nas v SWP ich dostali zaujemci, ktori mali MacBook Pro 17 objednany. Podobne aj u nasich priatelov. Boli to stadnardne konfiguracie s lesklou obrazovkou a slovenskou klavesnicou. Matne este neboli.

durotrulo
    Účastník (Participant)

tak ja som uz konecne dnes dostal matny 2.93, ale ti lafovia v mcshark mi dali namiesto anglickej klavesnice nemecku hehe ale nevadi, vykseftoval som ako bolestne krabicu photoshop elements, takze ak by niekto chcel kupit prihlaste sa :)

je to paradicka, len na ten trackpad si treba troska zvyknut

Teleke z Toloko
    Účastník (Participant)

Achjo, já objednával přes CZ prodejce Macbook Pro 17″ s anti-glare koncem března a zatím nic prý. Nikdo neví nic. Kdy mám naději? :-)

Eyo
    Účastník (Participant)

Nie je jednoduchsie a mozno aj o nejake to euro vyhodnejsie to ist kupit napr. do Rakuska?

durotrulo
    Účastník (Participant)

Tu vo Viedni napriklad v McShark sa caka 4-6 tyzdnov

Muerto
    Účastník (Participant)

No nedavno asi 2 tyzdne dozadu som bol v Rakusku v Salzburgu a tam maly priamo vystavene 17 palcove macbooky neviem ako by to bolo s objednavkou presnej konfiguracie ale kazdopadne tie co tam boly by ste mohly rovno brat .

durotrulo
    Účastník (Participant)

no to boli asi s lesklymi displaymi, na antiglare sa caka dlhoooo

Muerto
    Účastník (Participant)

to som si nevysimol aky maly display ale neleskol sa nijak extra tak ale ked som siel okolo bol som si osahat novy macbook pro hned by som ho bral ale ten 15 palcovi , 17 palcovi sa mi zdal trochu divny malo tlacitok na taku velku plochu zdalo sa mi to moc prazdne ale ak sa vam pacia kludne berte

stvorbodka
    Účastník (Participant)

matny ma hlinikovu obrubu okolo displeja, nie ako cierne pudrenky.

stranger
    Účastník (Participant)

Leskle som videl v Nemecku u Premium resellera aj v Mediamarkte priamo k odberu…

Mišo
    Účastník (Participant)

Lesklé 17″ MBP máme už niekoľko týždňov bežne na sklade hneď k odberu aj v predajni m:zone v AuParku za cenu 2630€ (vrátane DPH a druhého roku záruky). :-)

stranger
    Účastník (Participant)

A preco stoji v Nemecku 2499€ a vo Svajciarsku 2399€? A preco su na Slovensku najvyssie ceny Macbookov ake som kde videl?

stvorbodka
    Účastník (Participant)

imho iny trh, ina cena, ako vzdy vsade a so vsetkym:)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 46 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.