MacbookPro 13″ – bateria sa nenabije na 100%

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacbookPro 13″ – bateria sa nenabije na 100%

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    McJobs
    Účastník (Participant)

Včera večer som dal Macbook ako obvykle nabiť, ale dnes som sa zobudil a nabijačka svietila na oranžovo, pritom mala svietiť na zeleno, keďže to signalizuje, že notebook je nabity… Tak som ho prebudil zo spanku a bateria bola nabita na 99% (preto to oranžove svetlo) … Tak som ho odpojil a zobral do prace … teraz ked som sa vratil z prace som ho dal znova na nabíjačku … Ku koncu som to nabijanie sledoval a znova sa baterka nenabije na plnych 100% … Ked sa baterka dostane na 99% napiše „battery is finishing charge“ a tu to konči … Proste neprepne sa svetielko na nabíjačke z oranžového na zelené … Zaujimave ale je, že ked som odpojil nabijačku pri tych 99% , tak po odpojeni sa mi zobrazi plnych 100% , a ked dam naspäť nabijačku, nachviľu sa rozsvieti zelene svetlo (2 sekundy) a opäť sa to prepne na oranžové a prepne sa to zo 100 na 99% … Stalo sa to už niekomu ? Kde môže byť chyba ?

EVEq
    Účastník (Participant)

Software-ova chyba, podla mňa. Mal si nejaký update pred tým ? Niečo si inštaloval ? No každopádne ak ti to tak vadí tak to daj reklamovať :)

Gabho
    Účastník (Participant)

Mne sa to tiež občas stava na MBP 15.4 ,že svieti oranžove svetlo a ukazuje 99%, po odpojeni adapteru ukaze 100%, ale neviem v čom može byť chyba. Pišem to tu aby si si nemyslel že si sam s tymto problemom, ktory je skor esteticky. Ale presne to iste mi to občas urobi.

nevy
    Účastník (Participant)

Mne sa toto uz raz stalo, ale nejako som to neriesil prestalo to samo. Teraz mam skor opacny problem bateria sa nabije na 100% zacne svietit zelene svetielko a potom ked ho necham na nabijacke naprklad 2-3 dni mi ukazuje ze je nabita len na 98% pritom macbook je stale v sieti a svieti na konektore zelene svetlo. Ale opat neriesim to neovplivnilo to nejako vydrz baterie ani chod macbooku.

raul
    Moderátor

neriesil by som to… podla mna to nejaka ochrana proti prebijaniu baterky…

Belino
    Účastník (Participant)

u mna je to taktiez, ukazuje ze bateria je nabita, ale stav napise na 99% a potom sa uz nic nedeje.

renad
    Účastník (Participant)

Riešenie: nepozerajte sa na svetielko … :):):)

paradox
    Účastník (Participant)

.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.