Je to v poriadku ze neviem prehrať na YT video v 720p bez sekania na MBP 2008?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Je to v poriadku ze neviem prehrať na YT video v 720p bez sekania na MBP 2008?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    pikler94
    Účastník (Participant)

Pekný den všetkým,

kúpil som si včera starý (pre mna legendárny) MacBook pro 2008.

Je to v poriadku ze neviem prehrať na YouTube video v 720p bez sekania?

Budem mat este pár otázok ohľadom Macbooku ale toto mi je take cudne na začiatku hneď ako som to zapol ze na core 2duo neviem prehrať HD video.

????
    Účastník (Participant)

:-)

pikler94
    Účastník (Participant)

Momentálne nie som doma, ale hneď ako dôjdem domov dám vedieť.

Ale zdá sa mi ze cez HTML5 lebo flash mi vypísal ze chýba.

????
    Účastník (Participant)

:-)

kmarty
    Účastník (Participant)

Nevim, mel jsem MBP mid-2009 (C2D 2.66GHz, grafiky 9400M a 9600M GT) a Youtube HD videa mel tak nejak na hrane i u malyho okna (flash nebo html5, bylo to vicemene jedno. Flash na tom byl mozna trochu lepe). Rezim „Kino“ nebo nedej boze „Cela obrazovka“ byl prakticky nemyslitelny. Je ale fakt, ze jsem mel casto pripojeny externi monitor (takze dva monitory vedle sebe – interni a externi) a v teto kombinaci byla grafika pomalejsi.

I tak, na zaklade toho bych usuzoval ze MBP 2008 to asi neda. Rozhodne ne „v pohode“.

iRaynor SK
    Účastník (Participant)

720p zvládne aj biely MacBook Early 2008 (GMA X3100, Core 2 Duo 2.1 GHz). Sám som ho mal.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Macbook Alu 2008, 720p uplne v pohodicke. Takisto akekolvek mkv vo Full HD bez problemov. Dokonca mam nieco enkodovane v h265, takisto ok.

kmarty
    Účastník (Participant)

Jednak byla rec o YT HD videu, ne o prehravani Full HD mkv/mp4 (byt i u tech jsem si nikdy nemohl dovolit to prehravat fullscreen bez trhani obrazu. V malem okne to prehravalo v pohode, vcetne h.265. Problem byl spis smerem k velikosti zobrazovaneho obrazu, ne k velikosti rozliseni videa). Kazdopadne prehravani z YT to bylo vyrazne horsi (nekdy se vyplatilo si to z YT stahnout a prehrat to bokem).

No a druha vec je, ze je klidne mozne ze ta „dvojplocha“ delala vykonovy propad zobrazovani fakt vyrazne.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Poznamka o 720p patrila youtube, mkv/mp4/h265 zas klasickym videam len pre porovnanie ze na danom stroji to ide proste bez problemov

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.