MacBook Pro 13,3\" mid 2012 – nejde zapnúť

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Pro 13,3\" mid 2012 – nejde zapnúť

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Sinedd
    Účastník (Participant)

Ahoj včera mi došiel spomínany MacBook Pro 13,3″ mid 2012. Počítač som zapol, normalne sa spustil mal cca 20% batérie. Chvíľku som sa s ním bavil, menil nastavenia atď skrátka prispôsoboval si ho pre svoje použitie. Po nejakom čase baterka klesla na cca 14% tak som ho pripojil k nabíjačke a nič sa nedialo. Nesvietia ani LED indikatory na kabli. Zachvíľku sa mi vybil. No bavil som sa sním, skúšal som resetovat SMC a nakoniec som nejaký návod našiel, odpojil som baterku držal tlačidlo na zapnutie a všetko aj s napájacim konektorom a batériou pripojil. Zrazu sa MacBook rozbehol, ale vetráky išli naplno, keď som stlačil na bočnej strane indikator batérie tak nič. V nastaveniach rovnako nič, žiadne informácie o baterií. Ale keď osm skúsil zaškrtnuť funkciu nech mi zobratuje informacie o baterií v hornej lište len tak to prebliklo a ukazalo plne nabitú batériu ako sa nabíja cca 1-2 sekundy potom to zmizlo a políčko sa odškrtlo. Stiahol som aplikáciu Battery Health alebo niečo take a ukázalo mi, že nie je pripojená batéria. Keď ho reštartnem tak to isté. Keď však reštartnem SMC (na vypnutom macbooku stlačím naraz Shift + Control + Option + Power tlačidlo) tak sa mi už nerozbehne. Indikátor batérie ukazuje, že je vybitá resp. bliká jedna bodka. Myslel som si, že je chyba v MagSafe ale nejde mi to dohlavy keď sa rozbehne. Ďakujem za pomoc.

????
    Účastník (Participant)

:-)

Sinedd
    Účastník (Participant)

Tak este raz kupil som ho isiel fajn na baterke. Pripojil som nabijacku no nabijacka nesvietila a ani neukazalo ze by bola pripojena a nabijalo ho. Vybil sa a nesiel ani zapnut. Vybral som baterku drzal power dal konektor baterky s5 a nic potom som pripojil kabel, stale drzal power a rozbehol sa. Rozbehol sa s vetrakom naplno klavesnica nesvietila atd.. odpojil som kabel ide na baterke ale neukazuje jej stav.

up:

no takze, ukazalo sa ze zrejme nabijacka je ko. Nechal som ho bezat odpojil nabijacku teda myslim ze to ani nenabijalo a vypol sa uz totalne. Nemam moznost vyskusat druhu nabijacku tak asi skocim kupit alebo do apple store dat nabit

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.