Macbook Pro 13.3'' (Mid 2012) upgrade

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Pro 13.3'' (Mid 2012) upgrade

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    nox47
    Účastník (Participant)

Ahojte,

kupil som si hore spominany Macbook Pro 13.3“ (Mid 2012) a rad by som z neho dostal maximum. Chcel by som vylepsit vsetko co sa len da ako napr. RAM, procesor, harddisk, grafiku atd.

Sucasne systemove parametre:

Product Family:MacBook Pro
    Screen Size:13.3″
    Processor Type:Intel Core i5 3rd Gen
    Processor Speed:2.50GHz
    Hard Drive Capacity:500GB
    Ram:8GB

Video:Graphic Processor: Intel HD Graphics 4000

Pocitac budem vyuzivat na strihanie videi a na hudobnu produkciu preto by som maximalizoval Ram (ta je zevraj mozna len do 16GB -je to pravda?) dalej by som rad mal aspon 2TB harddisk + 500 SSD nakolko chcem aby na pocitaci bezal ako macintosh tak aj windows (je mozne mat oba hardisky v tomto pc?myslim normalny a SSD?) a to iste by som chcel zrobit co sa tyka procesora a grafiky.

Poradili by ste mi ake presne komponenty mam kupit? najlepsie ak  by ste mi posunili nejake linky, alebo stacia aj nazvy. Potrebujem hlavne aby vsetko bolo kompatibilne s mojim modelom macbooku.

PS: Chcel by som co najkvalitnejsie komponenty za ferovu cenu.

Dakujem za vase odpovede.

Lemmy
    Účastník (Participant)

Procesor a grafiku nieje mozne upgradnut, vymenit, vybrat ani nic podobne. Disky mozes mat dva, ak vyberies dvd mechaniku a das do nej ramcek na dalsi disk.

????
    Účastník (Participant)

:-)

nox47
    Účastník (Participant)

Vďaka za odpovede. Hned som vrátil MacBook a žiadal som o jeden s i7 procesorom. V týchto veciach sa moc nevyznám preto som rad ze ste mi to ujasnili. Chcem sa opýtať na ten rámček, ako sa to presne vola ?

nox47
    Účastník (Participant)

A ešte jedna vec, tie hard disky alebo ssd môžu byt hociake ? Myslím tak, ze ci nie je nejaká špeciálna rada ktorá podporuje tieto Macbooky z roku 2012

????
    Účastník (Participant)

nox47
    Účastník (Participant)

Dik moc za pomoc, si borec toto som potreboval! Ja aj tak vsetko riešim cez ebay, nakoľko bývam v UK. Chcem sa opýtať este na RAM, našiel som značku Crucial, myslíš ze je to dobrá voľba alebo mam radšej ísť po Kingston ?

nox47
    Účastník (Participant)

Este otázka k HDD, co hovoríš na tento ? http://www.ebay.co.uk/ulk/itm/201503291369

ci je este niečo lepšie zhruba za podobnú cenu ? Kľudne dam radšej aj o niečo navyše, len nech je to rýchle a na poriadku..

k tomu SSD, myslíš ze Samsungom EVO 850 1TB nič nepokazim? Myslím ci ten MacBook bude stíhať zvládať 1TB SSD a 2TB HDD alebo ci radšej ostať pri 500gb SSD

vdaka za odpovede

????
    Účastník (Participant)

briadogs
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.