MacBook Air 13 (mid 2012) 200 cyklov – problém s batériou

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Air 13 (mid 2012) 200 cyklov – problém s batériou

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Romano
    Účastník (Participant)

Ahojte,

mám tento typ kúpený tu na fóre. Kupoval som ho keď mal 169 cyklov pred 2 mesiacmi a zhruba okolo 180 cyklov mi napísalo hlášku „Service Battery“ – v takom duchu, že by som mal dať servisovať baterku, ale keď nedám, nemalo to mať negatívny dopad na chod MacBooku.

Už sa mi aj stalo že som mal 100% a výdrž mi napísala na 1 a pol hod. Teraz je reálna výdrž do 4 hodín. Asi 3 a pol. Máte niekto podobnú skúsenosť pri 200 cykloch? Koľko má vydržať model mid 2012? Mám tam najnovší El Capitan a batériu už som kalibroval.

Ďakujem za rady, tipy, postrehy.

shadower
    Účastník (Participant)

ja mam 2rocny 2013, 290, okolo 10hodin ako je uvazdane stale ide …
    skus cisty instal osx …

gs_peter
    Účastník (Participant)

je to asi vysoko individualne, ale predpokladam, ze budes musiet vymenit baterku, takyto stav sa da zvladat tak rok, ale pride cas a proste sa baterka uplne zblazni a kondicia padne na 26% a nizsie, ja som pri prvej takejto hlaske vybil baterku niekolko-krat, ale tak, ze sa vypol pocitac, a znova doplna nabil, trosku sa nastartovala baterka, lebo jeden nabijaci cyklus trval cca 14 hodin, takze nejaky clanok v baterke bol asi posraty… myslim, ze je to nezvratne, baterka dlho nevydrzi, netreba nic preinstalovavat jedine baterku :D…

shadower
    Účastník (Participant)

mne ked vela cucalo bat fakt vela tak po upgrade na yosemite, cisty install pomohol, ak ti ale system hlasi problemy tak asi nepomoze reinstal …

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.