Macbook Air 13" 2015 problem s baterkou

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Air 13" 2015 problem s baterkou

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Pajko
    Účastník (Participant)

Ahojte mam na Vas otazku 7.1.2016 som kupil v istore MacBook Air 13-inch Core i5 1.6GHz/ 4GB/ 256GB/ Intel HD6000/ SK ked som ho doma rozbalil tak bol uplne vybity musel som ho nabit. Po cca 4/5 dnoch mam stale taky pocit ze baterka nepracuje tak ako ma pri 100% nabitia mi ani raz neukazala 12h vydrz vzdy cca tak 10h30min. A to nebolo nic zapnute len sa na Safari surfovalo. Tak som poslal Macbook do swissservice a ty mi dnes volali ze baterka je dobra nic jej nieje a ze mi posielaju macbook naspat a ze 12h ktore ma ukazovat Macbook Air ze to je len orientacne. Myslite ze to mam poslat este aj do VSP DATA na reklamaciu.

Dakujem za pomocne odpovede.

KW
    Účastník (Participant)

Myslím,že 12 hodín je udávané iba pri kancelárskej práci a bez pripojenia na net.

Výdrž baterky ako udávaš je viac než dobrá.:)

shadower
    Účastník (Participant)

ja mam teraz 90% – jas na 3/4, browsujem a pritom mam pusteni serial v safari …ukazuje 10:20min zostatok …airko 2013, 324 cyklov
    zrejme to beru tak ze 12hod. a odchylka 10% je im fuk …

Pajko
    Účastník (Participant)

Toto mi ukazovalo a mal som pustene len safari.

shadower
    Účastník (Participant)

Aktualne mam 62%, browsoval som a pozeral serialy, ukazuje dojazd okolo 8.5-9hod

Ronald
    Účastník (Participant)

Ja sa tiež pripájam k názoru, že spomínaná výdrž ,,len,, 10 a pol hodiny je úplne ok :)

JFK.
    Účastník (Participant)

Tiež sa pripájam k tomu, že je to OK.

12+ hodín z toho vymačkneš len keď vypneš vsetko, jas dosť nízko a píšeš dokument v Pages…

btw: vždy si môžeš pozrieť bežiace procesy v Activity Monitor ak sa ti niečo nezdá. (Ak tam nájdeš proces ktorému nerozumieš, najdi na Google čo to je, vačšinou je to niečo s iCloud)

-chybné baterky ako také, sú dnes veľmi raritné podľa mňa…

dfx
    Účastník (Participant)

Myslim, ze tych 12 hodin je kancelarska praca v Notes, ked mas vypnute wifi a jas displaya nastaveny na polovicu.

Safari to moze skreslovat, ked bezi flash, HTML5, milion reklam,… .

Treba dat aspon AdBlock a uBlock doplnky do Safari.

Skus nastavit jas na polovicu, vypnut wifi aj vsetky programy vratane Safari a restartovat mba. Potom by malo ukazovat okolo tych 12 hodin ked nabootuje. Ked spustis Safari a zacnes surfovat, tak to zacne klesat a stupat podla narocnosti stranok. Niektore stranky su velmi zle napisane a castokrat zatazia na nejaky cas procesor na 100%.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.