Macbook 4.1 OSX Lion

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook 4.1 OSX Lion

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Kubkooo
    Účastník (Participant)

Myslite sa ze sa oplati upgade alebo mi to len zbytocne spomali mac ? Zajimaju ma vase skusenosti. Trochu od tejto temy, nemyslite si ze lion je vista ?

mrzo
    Účastník (Participant)

Nevsimol som si ziadne spomalenie v tom na co si zvyknuty, prave na opak pri nicom je (ale len zanedbatelne) rychlejsi, pomalsie su len niektore nove animacie (aj to viditelne len pri zapojenom druhom monitore). Ta vec s Vistou je sranda? :-) Lion je upgrade Snow Leopardu a je to upgrade o vela drobnostiach, no nic revolucne. Este viac uhladene GUI, nove „Expose“ (Mission Control), vacsia podpora multitouch gest, par novych zaujimavych fukncii ako Resume, Versions, FileVault2 – kazdy si podla mna najde nieco co ho zaujme. Zatial upgrade nelutujem… Nemyslim si ze nieco vyslovene kazi – ak neratam novy sposob scrollovania, ktory sa ta jednym klikom v nastaveniach vratit do normalu…

Kubkooo
    Účastník (Participant)

Idem to super aj animacie ale lezie mi na nervy ventilator

mrzo
    Účastník (Participant)

Zo zaciatku huci kvoli indexacii disku (hodinu – dve)… Ale pravda je, ze kvoli novym animaciam sa roztaca castejsie aj pri normalnej praci, ale aspon u mna nie na tolko aby som si to nejako viac vsimal…

raul
    Moderátor

Kubkoo: ty si bud nikdy nepouzival vistu, alebo si nikdy nepouzival lion, alebo nemas sajnu o com hovoris :D
    Zartujem, samozrejme, vistu porovnavat s lionom je ale uplne mimo :)

Kubkooo
    Účastník (Participant)

ja som to myslel kvoli tym zbytocnym animaciam a blbostiam

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.