Macbook 13 Late 2008 a OSX 10.8

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Macbook 13 Late 2008 a OSX 10.8

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    edkis
    Účastník (Participant)

Mam Macbook 13 Aluminum Late 2008 a OSX 10.8 a od urciteho casu je tato kombinacia nepouzitelna. Skratka ide o to ze po nabootovani systemu sa bud ihned alebo neskor obraz doslova „rozpadne“ rozstvorcekuje a system zatuhne. Jedine co je mozne je OSX natvrdo vypnut. Mimo ineho som napokon system preinstaloval lenze vysledok bol totozny. Uz som sa pomaly pripravoval na to ze je pravdepodobne vadny chipset tak som skusil cez BootCamp nainstalovat Windows 8 ci bude hadzat BSOD. Lenze ten aj po roznych zatazovych testoch fungoval bez problemov. Nasledne som nainstalovat Snow Leoparda kedze som tento problem pripisoval driverom OSX 10.8 a MacBook je odvtedy opat funkcny aj ked so starsim OSX. Riesil niekto podobny problem ?

Na Apple supporte je k danemu problemu otvorena diskusia ale bez adekvatneho riesenia:
    https://discussions.apple.com/thread/4168621?start=0&tstart=0

dfx
    Účastník (Participant)

to je biely alebo hlinikovy? na biely sa 10.8 ani oficialne neda nainstalovat

edkis
    Účastník (Participant)

Je to presne MacBook (13-inch, Aluminum, Late 2008) ktory ma podporu OSX 10.8 ML.

christopher
    Účastník (Participant)

Nemôže byť vadná kópia OS X 10.8?

edkis
    Účastník (Participant)

Nie nemoze kedze mam tu istu nainstalovanu na iMacu 27.

christopher
    Účastník (Participant)

A je z App Store alebo z média, ktoré bolo dodané s iMacom?

edkis
    Účastník (Participant)

Snow Leopard original krabica nie medium dodane k Macu a Mountain Lion je z Appstore.

jano68
    Účastník (Participant)

Je todost divne, ja mam tak isto tentomodel a jeuplnebez problemov. Fungoval mi aj na RAM 4GB s bežným HDD.
    Akú máš verziu Boot rom(ja mám MB51.007D.B03 a verzia SMC System je 1.40f2).
    Ak máš staršiu je možné že je niečo s podporou RAMky..systém 10.8 je dosťnáročný na RAMku.

havrilko
    Účastník (Participant)

Podobne, 2Ghz, alu 2008, normálny HDD, 2GB RAM a všetko ide super….

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.