MAC OS X na PC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MAC OS X na PC

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

Dobrý Deň. Chcem sa spýtať, ktorý MAC OS X sa oplatí nainštalovať na PC (bude to dualboot s windowsom), hlavne čo sa stability, plynulosti a rýchlosti týka. Ďakujem

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Odporúčam Hackintosh

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ziadny. Kup si Mac.

Adomm1234
    Účastník (Participant)

Ako sa tak pozerám tak som asi nechtiac zaťal do živého. Ale keby ste to mali aspoň brať ako najlepší z najhorších ???

iTuxx
    Moderátor

ano zaťal si, lebo tu ti kazdy vie dat len skusenosti s OSX na zariadeniach od Apple. Preco? Lebo skusenosti s tymto systemom na PC a Apple zariadeniach su diametralne odlisne. Cakat stabilitu OSX na PC je minimalne usmevne. Nikdy nebude taka ako na Macoch. V kazdom pripade, ak uz chces skusat, tak samozrejme Maverics.

dfx
    Účastník (Participant)

Adomm1234: Budes to instalovat dva dni a aj tak nepojde vsetko ako ma. A potom pri kazdom update sa moze nieco pokazit a znova to budes ladit. Periferie ako magic mouse a touchpad zrejme vobec nepojdu. Zabijes kopec casu a len budes nadavat, ze OS X je na hovno. Zbytocne s tym budes marnit cas.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Presne ako napisal Dfx. Ak sa budes snazit instalovat OS X na PC, budes dalsi z tych, co budu hovorit, ze je OS X na hovno. Pretoze Ti tam nepojde nic poriadne a nic stabilne.

Kup si Mac. Windows Ti na nom pojdu, financne to vyjde na rovnako ako hociktore PC. Bavim sa o serioznych masinach, nie kokotinach za 400 Eur. Pocitac, ktory je pod 500 Eur bude vzdy len jedno – sracka na ntu. Ako vzdy plati, ze lepenim a snazenim sa „usetrit“ lepenim nic neporiesis, akurat tvrdo narazis. Co je typicka slovenska vlastnost za kazdych okolnosti – prerobime na plyn, kupime od Fera, toto doklepeme kladivom, toto dame z bazaru, toto od vietnamcov, toto od Vitany, tu dame instantnu omacku, tu mlete „maso“, tu „pesto“ z kramu, dochutime kecupom.

freee
    Účastník (Participant)

ked sa jedna o financie,tak radsej starsi mac ako to silyt na pc..za tie nervy to nestoji..

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Adomm, ako vidis, kazdy Ti to neodporuca. A nebude to najlepsi z najhorsich. Bude to najhorsi z najlepsich (native Mac). V tomto pripade neplati A alebo B s kompromismi. Plati len A. Kup si Mac.

Anonymný
    Neaktívny

Adomm1234: V zivote som nic podobne neskusal, ale net je toho plny. Napriklad tu: http://www.hackintosh.com/

Skus si popozerat videa na youtube, urob si research, do coho by si siel a do coho nie a vyskusaj. Podel sa potom s dojmami, celkom ma to zaujima. :)

durika175
    Účastník (Participant)

Ja som dnes chcel nainstaloval hackintosh os x 10.4.8 na celeron m .. ale nejde to :(

Adomm1234
    Účastník (Participant)

. Ďakujem za každú radu. Steve_SK- Aj tak skúsim len z tej srandy nainštalovať (otestujem viac verzii aj tak mám kopu času) a dám sem vedieť. Na plnohodnotnú prácu si teda, ako mi všetci radíte, kúpim MAC.

Lixx
    Účastník (Participant)

Ved skus. Kamos to ma uz roky a bez problemov. Skus tento web:
    http://www.tonymacx86.com/home.php

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Pripadne, ak si chces len osahat OS X, na TPB sa daju staihnut hotove obrazy OS X pre VM Ware. Len nainstalujes VM Ware, nainstalujes OS X Unlocker a otvoris stiahnuty image. Tam sa nema co pokazit, ale samozrejme je to len virtualizacia (VM Ware podporuje pamät pre grafiku len do 256MB, co môze byt miestami problem).

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

V robote mam na Windows OS Xpod VMWare (vylucne kvoli Web Inspectoru na iOS devicoch – Mac zatial nedostanem) a skutocne to na nic ine dobre nie je, len sa pripojit na iOS cez safari developer tools.
    Robit si na zaklade toho nazor na OS X nedopadne prave najlepsie

majdy
    Účastník (Participant)

Ono aj keby sa ti to podarilo všetko rozbehať, stále to nebude ako mac, na PC máš inú klávesnicu, inú myš, iný trackpad, čiže to bude nie celkom ono, nevyužiješ potenciál OS X to znamená gestá atď… a osobne by mi to moc prekážalo, ale ak si odhodlaný, veľa šťastia!

snx
    Účastník (Participant)

Skusit to mozes, ale instalacia pripadne spustenie moze byt pomerne komplikovane, vyzaduje to znalost operacneho systemu. Jedneho hackintosha este mam doma, su v nom Mac kompatibilne komponenty. Zacinal na Snow Leoparde -> Mountain Lion -> Mavericks(aktualne). Je denne pouzivany a funguje stabilne. Aktualizacie funguju ale preventivne pri zmene verzie na 10.x.nieco robim funkcny klon systemu.
    Ale moje odporucanie je rovnake: kup si Mac, vyhnes sa zbytocnym komplikaciam. Ak sa chces, ale nieco o tom systeme naucit a mas pevne nervy tak to skus :-)

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.