nejde, pise ze mali nahlaseny nejaky error. neviem ci na stranke alebo v aplikacii, tak je to docasne stiahnute a v priebehu niekolkych hodin to bude mozne stiahnut opat
Our apologies but there was an unexpected error with the application. This problem has been noted, and an email has been sent to the administrators. Please check back in a few hours to try the download again.
-príde mi to akoby adiministrátori stránky nemali práva to tam nahodiť alebo čo
Tiez som stiahol z http://imzdl.com/ Mountain Lion 10.8, skusam ho na MBAir, safari chodi pekne, software pre skenovanie /konkretne pre MFP HP/mi spadol a aj mail mi uz spadol.Inak som si vsimol, ze spotrebuva viac pamate/zistoval som pomocou memory scope/ a X11 vypustili. Je jasne, ze je to len preview verzia , ak to dopracuju tak ako Snow Leoparda , tak sa oplati kupit..resp mozno bude aj zadarmo..uvidime..
UPDATE: Skusil som nedavno aj novsi Mountain Lion DP2 a ten mi uz chodi pekne.
Určite ti pôjde tak ako Lion, veď v ňom niesú žiadne nové grafické prvky, tak mi to logicky vychádza tak, pokiaľ Apple nerozhodne o tom, že ťa nepodporí kompatibilitou, no to ti tu nikto nepovie. Akurát je na tebe, porozmýšlať, či je vôbec zmysel dávať tak nový systém na tak starý mac a či radšej nekúpiť nový v prípade financií, už s predinštalovaným Lionom, respektíve Moutain Lionom.
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 36 )