Left 4 Dead 2

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu Left 4 Dead 2

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Filip H
    Účastník (Participant)

Zdravim vas, mam mierny problem ktory neviem pochopit a to : Kupil som si L4D 2&1 ale oby dve mi laguju.. nie moc ale laguju… hru mam na najnizsich detailoch!!! Na win cez Bootcamp som hru dal na max detailoch aj rozliseni a uplne plynule !!! Neviete cim to moze byt ? (MBP 13, 2.26Ghz, 2GB RAM, GeForce 9400) Dakujem :)

iTuxx
    Moderátor

skusal si cakat trocha dlhsie? Mne zvycajne hry prestanu lagovat po urcitej dobe.

Noro1234
    Účastník (Participant)

Internetom ….
    :D

Filip H
    Účastník (Participant)

skusal… na zaciatku no je nehratelne a po case uz ano, ale aj pocas hry to obcas lagne… Noro1234: nechapem tvoj prispevok ked som nikde neuvidol ze to hravam po nete…

eFkoOo
    Účastník (Participant)

filip: ked su kupene a cez steam, automaticky sa pripajaju na net…skus uplne vypnut net (airport, pripadne odpoj kabel/modem) a zapni steam v offline mode (pri prihlaseni ti da tu moznost ak nenajde internetove pripojenie) a spusti hru, ak bude aj potom lagovat, mohlo by to byt diskom….mam presne ten isty MBP len s 4gb ram a 500gb diskom a obe hry mi idu krasne na strednych detailoch, len ked sa pripajam do hry trosku chytam lagy ale po par sekundach su prec a hram uplne plynule :)

stopro100
    Účastník (Participant)

vie my niekto povedat kde v macu najdem zlozku l4d2? nemozem to nikde najst hra je instalovana cez steam, potreboval by som si nahrat nove mapy len nikde to nemozem najst dakujem

Hull
    Účastník (Participant)

@ stopro100

skus /Users/*username*/Library/Application\ Support/Steam/SteamApps

jigga1411
    Účastník (Participant)

Cauko chalani hravate L4D2 cez steam obcas by som si zahral ale akosi nemam s kym.. Stopro teba mam v priateloch aj som minule zachytil ze ste hrali ale nepodarilo sa mi napojit na vasu hru. mali ste uz plne vsetky sloty pre hracov.. Da sa ist s vami hrat? resp. kedy chodievate hrat a ako sa dohadujete.

stopro100
    Účastník (Participant)

nazdar, jasne ze sa da, ja teraz vacsinou hravam az vecer takze ked budem na steame online kludne sa ozvi

jigga1411
    Účastník (Participant)

No nejako vas furt stihnem ked uz hrate a neda sa pripojit lebo vsetky sloty su zabrane… kedy cca zacinate resp. ako sa dohadujete. fakt by som si dal aj ja.:) daj mi prosim ta vediet.

stopro100
    Účastník (Participant)

cau, dnes si my volal len pocas hry ja nedviham, potom si uz bol off, ja vacsinou vecer davam alebo ked mam cas

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.