Kúpiť či nekúpiť iMac 27″ ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kúpiť či nekúpiť iMac 27″ ?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    titinius
    Účastník (Participant)

nazdar,
    planujem iMac, ale mam rovnaku dilemu aka je v nadpise :)
    nakolko ho chcem koli fotkam (primarne), tak chcem logicky co najkvalitnejsi display,
    a nakolko novy MBA ma uz „retina“ display, uvazujem, ci to nebude standartom, a nezacnu davat displaye s takym vysokym rozlisenim postupne do vsetkych zariadeni.

Aky mate na to nazor?? Dakujem.

titinius
    Účastník (Participant)

?

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

zaujimava analogia, ale nemyslim ze „retina display“ daju do iMacu nejak skoro. To by mal kolko …4K rozlisenie ? Myslim ze apple zacne uvazovat o vyssich rozliseniach az ked konecne vyriesia/dokoncia „resolution independence“ – snad v OS X Lion.

energys
    Účastník (Participant)

Čo ktomuto dodať, ja som bol tiež zastancom kl.PC, začalo sa to iPhonom, potom iPad, teraz mam MAC mini, a môžem len konštatovať, super mašinka, malá tichá a poslušná (samo aj výkonná) iMac 27″ mám v pláne ako nasledujúci krok, a vôbec neváham, lebo viem že dostanem kvalitu a stabilitu, programovo je to naozaj uplna pohoda väčšina vecí tam je, čo nebolo vpohode je aj pre Mac, niečo nie je úplne to načo som bol zviknuty, ako napriklad ZonerPhoto, ale nahradil som ho ACDSee for Mac, Photoshop zatial slape ako hodinky a nebol ani problem to prelicencovat na MAC(bo mam original) vrele odporúčam, neváhaj ani minútu a nebudeš banovať.
    Na grafiku je fakt neprekonatelná kombinácia iPad + Mac.

Scopom
    Účastník (Participant)

aj ja toto riesim, nemam vela penazi a neviem ci nie je vyhodnejsie siahnut po PC s velkym vykonom, myslite ze rovnake specifiakcie neznamenaju aj rovnaku rychlust a hladkost?

mayoxy
    Účastník (Participant)

za 2 mesiace vyjdu nove imaci. nekupuj teraz

poper
    Účastník (Participant)

mayoxy: nejako ti vypadlo „si myslim“

mayoxy
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.