Kúpa telefónu (iPhone 5) v ORANGE, TELEKOME – za plnú sumu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Kúpa telefónu (iPhone 5) v ORANGE, TELEKOME – za plnú sumu

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    marcok95
    Účastník (Participant)

Zdravím,

dá sa kúpiť v ORANGE, TELEKOME telefón (iphone 5) za plnú sumu bez paušálu. Prídem, zaplatím plnú sumu a zoberiem si NEBLOKOVANÝ iPHONE? Už neviem ako sa k tomu iPhonu dostať :D :D …tak ma napadajú rôzne myšlienky… :D

Účastník (Participant)

Myslím že tieto telefóny sú na paušál a asi nie je možná samostatná kúpa. oni píšu aká je normálna cena a aka je ich skvelá cena ich skvelého paušálu. Takže myslím že bez paušálu u nich nepochodíš. Ale skúšal si bazáre? Napríklad na bazoši som už videl chalana ktorý ho predáva. Skús tam :) Držím palce

macblogger
    Účastník (Participant)

O com by boli predajne mobilov ? Naco by sami seba okradali o zisk ? Samozrejme ze ho mozes kupit za plnu sumu.

marcok95
    Účastník (Participant)

Ja mám O2. Počkám, a kúpim si ho tam. Do mesiaca bude aj u nich a dostanem k nemu aj NANO SIM – len chcem biely :D keď už ho kúpim za plnú sumu

macblogger
    Účastník (Participant)

Ked tento prvotny osial opadne uz budu vsade, hociaka farba s hociakou velkostou pamate. Presne ako pises, staci pockat a potom ist rovno do Orange kde ti daju neblokovany a mas vybavene. Zaruka 2 roky, proste akoby si si kupil normalny mobil. Este sa mi zda ze aj Premium Reselleri ponukali iPhone bez viazanosti, mozes zavolat k nim kedy im dorazi.
    http://www.mzone.sk/ipad-ipod-iphone/iphone – reselleri ponukali iPhone 4S, staci len pockat kedy pride 5 a mozes kupit rovno tam a bude 100% neblokovany.

JFK.
    Účastník (Participant)

Operátori uprednostňujú zmluvy, až tak off-contract, takže kým sa dostaneš ku off-contract si počkáš podla mňa tak do 3. vlny.

@macblogger
    , kupovať u resellerov je možno „cool“, ale ceny moc cool nie sú :(

macblogger
    Účastník (Participant)

Teraz som obehol ceny vo vsetkych a minimalne o 100e drahsi kazdy jeden ako u operatorov, to pokaslali, asi najomne v eurovei a auparku nie je lacny spas.

marcok95
    Účastník (Participant)

Okey, počkám :) Už mám objednanú redukciu a aj fóliu :) Okolo 25 okt. ho pôjdem kúpiť…

raul
    Moderátor

alza?

MooDy
    Účastník (Participant)

Ako to zvyklo byt po minule roky? Nechce sa mi to hladat, resp. neviem kde…v akom obdobi uz bol iphone mozny kupit aj v plnej sume a viac ako jednej kapacite?

Jaem
    Účastník (Participant)

marcok95, kde si kupoval redukciu?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.