Domov › Diskusné Fóra › Tipy, triky, modding v Mac OS X › Kopírovanie kontaktov z Nokia N95 do IPhone 4?
- Toto téma obsahuje 14 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 11 months od iTuxx.
-
AutorPríspevky
-
4. októbra 2011 o 18:35 #80727DaehkoÚčastník (Participant)
Chcela by som sa spýtať, ako môžem prekopírovať kontakty z môjho starého telefonu Nokia N95 do Iphone 4? Problém je v tom že pamäť SIM karty je 250 kontaktov, a ja potrebujem prekopírovať vyše tisíc.
Nejaké rady, triky?
Dakujem4. októbra 2011 o 18:39 #282847HurfoÚčastník (Participant)Napis aky mas pocitac. Ak je to Mac da sa to cez iSync prekopirovat do Adress booku a nasledne zosynchronizovat s iphonom. Ak mas Windows pouzi aplikaciu priamo od nokie a daj prekopirovat do adresara windowsu a nasledne opat cez itunes do iphonu.
Pripadne si kup PC Revue casopis kde byva prilozene DVD a na nom aplikacia Mobil Edit v plnej verzii pre Windows a ten ma Phone Copier ktory prekopiruje obsah. Obavam sa ale ze nato je potrebny Jailbreak.4. októbra 2011 o 18:47 #282849DaehkoÚčastník (Participant)Mám Mac, idem to skúsiť prekopírovať do Address book,
Dakujem pekne za radu4. októbra 2011 o 20:57 #282900raulModerátorJe nejaka app na synchro nokie a macu, nieco ako nokia sync, alebo nieco take.
Alebo mozes skusit nejako s tym address bookom, neviem.
A potom dalsia moznost, po 250 kontaktoch do iphonu – teda nahras do iphonu, potom das do nokie, premazes a nahras dalsie. Tusim sa to da..4. októbra 2011 o 21:01 #282906jigga1411Účastník (Participant)da sa to aj inak.. chod do kontaktov v N95 .. niekde by ta mala byt moznost vyexportovat kontaky na pametovu kartu. Ked potom telefon alebo len samotnu kartu pripojis na Mac jadnoducho zoberes subor ktory ti vznikol a hodis ho na adress book a mas vsetky kontakty v adressbooku potom len Sync s Iphonom a mas vystarane. Presne tak som to robil ja.
4. októbra 2011 o 21:03 #282907raulModerátorto vyzrera byt naj riesenie..
4. októbra 2011 o 21:45 #282937sokacÚčastník (Participant)v nokii nakopirovat na sim kartu a potom dat kartu do iphonu a tam cez nastavenia kontakty a nakopirovat kontakty zo sim
8. októbra 2011 o 8:31 #283329Jozef RemenÚčastník (Participant)ako radia chalani, sparovat Nokiu cez BlueTooth s Macom (hore ikona bluetooth > Set up Bluetooth device), potom synchronizacia cez iSync (ak nemas Lion, kde uz iSync nie je :( ).
Alebo zaloha na pamatovu kartu (nie SIM!!!). Alebo stiahnut program pre Google do Nokie (co moze byt tazke pre zaciatocnika), nastavit konto, zosynchronizovat, potom konto nastavit aj na iPhone.Sokac: to, co radis je nezmysel. Predne, SIM karta ma limit na 250 udajov. Dalej, okrem mena, priezviska a tel. cisla nepozna ZIADNE ine udaje. Teda ani veci ako dalsie tel. cisla, e-mail, kontakt na IM sluzby (Facebook, AOL, iChat, ICQ…), nevie ukladat adresy (postove fyzicke), problem s diakritikou. Skratka, je to riesenie primitivne, archaicke a NEPOUZITELNE.
22. mája 2012 o 23:36 #312401KikusÚčastník (Participant)Ahojte,
viete mi poradit ako sa daju skopirovat kontakty z Nokia X3-02 do Iphone? Hoci sa mi cez BlueTooth najdu, nie su kompatibilne a ked som sla do Orange, nech mi to urobia povedali, ze este na to nemaju software.. Dakujem za radu…22. mája 2012 o 23:44 #312402jigga1411Účastník (Participant)Skus to tak ako som pisal vyssie tento postup by mal ist alebo ak nemas Mac tak si mozes nakopirovat kolko ide na SIM vytiahnut dat do iphone a v nastaveniach je !mal.kontaky…. a tam na spodku menu je importovat zo SIM a takto opakovat az kym tam nemas vsetky..
alebo skus google
22. januára 2014 o 11:48 #376060murko666Účastník (Participant)Zdravim. Potreboval by som radu. Ako nakopirovat kontakty z nomie n97 do iphone 5. Cez sim to nieje mozne nakolko v iphone je nano sim. Mam mac book ael ten pouzivam a mam tam zalohy na druhy telefon. Tak nechcem aby sa mi tie kontakty pomiesali.
22. januára 2014 o 12:09 #376063iTuxxModerátor1. Pripojis nokiu k nokia pc suite, syncnes kontakty do pocitaca. V pocitaci budu ulozene v aplikacii Kontakty ako jednotlive subory. Skopiruj ich do adresara „Kontakty“ ktory si vytvoris na C:\
(Ak sa bojis prikazoveho riadku, mozes jednotlive kontakty importovat na gmail rucne. Potom dalej nemusis pokracovat v citani :-)
2. V pripade ze sa nevyzivas v importovani kontaktov po jednom, potrebujes spojit vsetky do jedneho suboru.
3. To spravis nasledovne (na Win pocitaci):
Stlacis Windows klavesu+ R
Napises: cmd
C:
cd \Kontakty
4. Dalej napises:
copy /B *.vcf vsetky.vcf
5. Nalogujes sa na gmail ucet v pocitaci, zvolis kontakty a importovat zo suboru. Vyberies subor „vsetky.vcf“ a po chvili mas vsetky importovane na gmaili.
6. V iPhone v nastaveni mailov, kontaktov, kalendara potom pridas tento gmail ucet a zvolis ze chces z neho zobrazovat kontakty.
7. Otvoris si pifko a v ramci casu, ktory si usetril oproti importu jednotlivych kontaktov, chillujes :-)22. januára 2014 o 12:11 #376064lubomir666Účastník (Participant)25. januára 2014 o 9:25 #376244Jozef RemenÚčastník (Participant)iTuxx: rada ako hrom, ked ma Macbook :)
25. januára 2014 o 10:38 #376251iTuxxModerátorJozef: viem ale sak nokia tusim ani nema software ktory fici na macu, takze neviem ako inak by to mohol poriesit.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.