klavesova skratka

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software klavesova skratka

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    najmes
    Účastník (Participant)

Ludia prosim vas ako oznacim dokument na kopirovanie alebo presun….to znaci ja potrebujem urobit to ked je v kniznici viacero dokumentou ale fotiek chcem oznacit len tie ktore chcem az potom ich skopirovat naraz.
    dakujem vrucné

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

ak hovoris o oznaceni viacerych suborov tak stlac CMD a klikaj..

najmes
    Účastník (Participant)

Pod CMD mi to nejde ,,ide mi to pod control ale za radom vsetko neviem si vyberat

raul
    Moderátor

Vtedy skus shift. Ale aj tak asi rozpravame o niecom inom a nehovoris jasne, lebo na to urcite funguje smd a nie ctrl.

vlado_bb
    Účastník (Participant)

najmes: otvoris okno Finder-u, povedzme, ze tam mas subory A, B, C v uvedenom poradi.
    Prva moznost: nic nestlacis, kliknes na A. Oznaci sa A. Nic nestlacis, kliknes na B alebo C. Oznaci sa B alebo C, pritom A sa odznaci. To ale vies.
    Druha moznost: nic nestlacis, kliknes na A. Oznaci sa A. Stlacis Shift, drzis stlacene a kliknes na C. Oznaci sa vsetko medzi A a C, v nasom pripade A, B, C.
    Tretia moznost: nic nestlacis, kliknes na A. Oznaci sa A. Stlacis CMD, drzis stlacene a kliknes na C. Oznaci sa C a to, co bolo oznacene predtym, teda A, oznacene zostane. Tento postup mozes opakovat a oznacovat dalsie subory.
    Uz to ide?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.