Kde sa nachádza Wi-Fi modul?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kde sa nachádza Wi-Fi modul?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #470001
    MHorváth
    Účastník (Participant)

    Zdravím,

    chcem sa opýtať, kde sa na iPhone 4S nachádza Wi-Fi modul. Ide o to, že som ho reklamoval a bola mi vymenená swap jednotka, avšak potrebujem zistiť, či sa na nej nachádza Wi-Fi modul, kedže mi prestal fungovať a ak by sa tam nachádzal, tak sa to dá reklamovať.

    Vedel by mi niekto poradiť? Nachádza sa Wi-Fi modul na SWAP jednotke?

    Martin

    #470016
    iTuxx
    Moderátor

    swap modul je inak povedany novy kus (nova zakladna doska). Cize kludne to mozes dat reklamovat. Pomenovanie ”swap modul” zaviedli operatori preto, aby nemuseli predlzovat zaruku o dalsie 2 roky, co by museli, ak by to nazvali vymenou celeho zariadenia. Podstata je ta, ze ty sice dostanes novy kus, ale nie novu 2 rocnu zaruku, aku by si podla zakona mal dostat. Takto mas v protokole uvedene ze vymenili swap modul, cize sa akoze jedna o beznu opravu a zaruka na mobil ti dalej pokracuje od datumu jeho kupy.

    #470054
    MHorváth
    Účastník (Participant)

    Ach ták, rozumiem. Riešim to teraz so Slovenskou obchodnou inšpekciou a rozhodli sa vykonať v Telekome kontrolu, nakoľko mi zamietli reklamáciu z dôvodu aký popisuješ aj ty. Tak som sa iba chcel uistiť. Uvidíme, ako to skončí.

    #470265
    iTuxx
    Moderátor

    nemusel si hned davat podnet, mozno by stacilo napisat odvolanie a veci by sa pohli. Ja mam zatial len kladne skusenosti po napisani kvalitneho odvolania nielen u operatora, ale aj v inych eshopoch.

    #470286
    MHorváth
    Účastník (Participant)

    Všetko vyskúšane – osobná reklamácia, písomná, odvolanie. Všetko zamietnuté.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.