Kde sa bude predavat iPad?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Kde sa bude predavat iPad?

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Príspevky
  • #68294
    probie
    Účastník (Participant)

    Odpustite mi takuto hlupu otakzu ale akosi som na nu nenasiel odpoved. iPad sa na slovensku bude predavat u mobilnych operatorov alebo reselerov ?

    #200739
    ViRPo
    Účastník (Participant)

    mozno aj aj, lebo ked to nie je 3g verzia tak je to kvazi kategoria ipod / macbook ked to bude 3g tak bude viazane na operatora, to je moj nazor.

    #200741
    bawy
    Moderátor

    Obe sa budú dať kúpiť u resellerov, to sa s hocikým stavím o iPod shuffle :)

    #200744
    spoti
    Účastník (Participant)

    jj u resellerov oba modeli ale mozno 3G uvidime aj u operatorov v spojeni s nejakym internetom…tak ako vtedy tie biele macbooky u Orange…

    #200747
    stranger
    Účastník (Participant)

    Alebo ako biele macbooky u Tmobilu s modemom, pre ktory neexistovali drivery pre MAC OS X.

    #200760
    yurayko
    Účastník (Participant)

    nechcem nikoho sklamat, ale predaj v europe sa zacina trocha vyjasnovat s bliziacim sa datumom predaja a nas milovany apple bude svoj iPad predavat pocas prvych siestich mesiacov iba u specialne vybrabych predajcov, co budu iba daky velky predajcovia, ktory musia a budu mat specialne vyskolenych ludi na iPad, no a az po 6 mesiacoch to bude uz vsade, aj v cukrarni :D
    dovodom je pravdepodobne este nedefinovany trh pre toto zariadenie, je to vlastne taky pionier ako bol aj iPhone a taq si apple potrebuje robit zo zaciatku prieskumi a statistiky aby mohli zvolit strategiu do buducnosti :)

    #200763
    ViRPo
    Účastník (Participant)

    to all: viete mi potom povedat kde sa bude dat zohnat micro sim karta pre plnohodnotne vyuzitie 3g modelov ?
    dakujem (podla mna nema cenu predavat 3g modely len u resellerov, prosto iPhone si viem predstavit predavat u resellera ale ipad 3g ani moc nie kedze micro sim je unikatna …)

    #200766
    monicqa
    Účastník (Participant)

    to ti teraz tazko niekto povie, treba si pockat, kym sa u nas zacnu ipady predavat.
    neviem si ale predstavit tie datove pausaly u nasich milovanych operatorov.
    pokial mas ale internet na iphone, nie je asi velky dovod mat 3g model ipadu.
    ked cestujes, tak vacsinou nebudes vytahovat ipad na to, aby si si pozrel maily. a ked uz niekde prides, je velka sanca, ze tam bude nejaka wifi siet, a doma uz ani nehovorim. podla mna ipad nie je zariadenie, ktore potrebuje byt nonstop online.

    #200768
    ViRPo
    Účastník (Participant)

    ano to je sice pravda, ale vela wifisieti je uz zaheslovanych pripadne loguju vsetky cookies a mozu zneuzit udaje … preto si myslim ze 3g tam nie je az taka hlupost …

    #200775
    monicqa
    Účastník (Participant)

    nehovorim ze je to hlupost :)
    len uvazujem, ci sa to v nasich podmienkach oplati. okrem toho ze budu 3g modely o dost drahsie, treba pocitat aj s mastnym uctom, teda pokial sa to 3g u nas nejako vyriesi. ale to uz je na kazdom, aby zvazil, na co to bude najviac pouzivat a co je pre neho najlepsie riesenie.

    #200778
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Ja osobne si neviem predstavit pouzivat iPad niekde inde ako doma. Mozno ak s tym chce niekto nieco prezentovat u zakaznika a nutne k tomu potrebuje aj net ale inak… Pre mna to je zariadenie na gauc a do postele :-) takze 3G absolutne zbytocne.

    #200780
    probie
    Účastník (Participant)

    mrzo: ja sa nechcem nikoho dotknut, ale ja si inde ipad neviem predstavit pretoze v mojom pripade si neviem predstavit ake by mal ipad vyuzitie u mna okrem emailov a safari v posteli… nic viac… alebo ked pridem domov a nechce sa mi sadat za komp… proste nemam chut tam sediet… tak ceknem maily tam, pozriem nieco na webe a polozim bokom… pisat v tom dokumenty alebo drzat v tom fotky mi pride ako skrabkat sa :) pretoze fotky na 10″ displeyi, no :) na hudbnu to je moc velke a zbytocne, na to mam iPod nano… proste doma to mat polozene niekde na stole a prinajhorsom vecer si v tom posteli pobrowsit, napisat niekomu mail :) ako pristroj na produktivitu prace by to u mna neobstalo :)

    #200781
    monicqa
    Účastník (Participant)

    mne by sa ipad hodil hlavne v tychto dnoch :D
    uz ma boli krk od toho ako stale sedim az compom a pozeram do velkeho monitoru, jasne, mozem si zobrat maly macbook a sadnut si s tym do postele, ale po prve sa to bude hriat ako fras, po druhe nie je to take sikovne do ruky a po tretie – kym poodpajam vsetky tie kable… musim odpojit vsetko, repraky aj net, lebo vsetko mi ide cez kabel.

    keby tu mam ipad, tak za comp sadam len ze chcem fakt na niecom makat, pisat diplomovku alebo robit nejaku grafiku, inak by som si sadla pekne do kresla alebo na postel, a majte ma radi. prebehnem tweety a facebook za cely den, odpisem na tie 3-4 maily co potrebuju vybavit, popritom som online keby nieco. hudbu by som cez to asi nepocuvala, to si pustim na macbooku a dam si to cez ovladanie, ale
    mozem si precitat nejaku knihu alebo casak, nastreamovat si filmik atd.

    uvedomujem si, ze by som sa bez toho ipadu v pohode zaobisla, clovek ale stale spekuluje co by mohol vylepsit :) a je to mozno aj pre ludi ako som ja, ktori pracuju doma, aby mohli lepsie odlisit pracu od oddychu…

    #200782
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 probie – mna sa tvojim nazorom nemas ako dotknut, pretoze som v skratke napisal to co ty, takze tebou v podstate vo vsetkom suhlasim. Mozno okrem tych fotiek, bezny format fotiek do albumov je ovela mensi :-)

    #200788
    PeterK1
    Účastník (Participant)

    pokial by si mal realny zaujem o iPad :), posli mi do mailu tvoj kontakt a viem ti dat info :) peterkrajny@gmail.com

    #200791
    spoti
    Účastník (Participant)

    jedine co ma taha k 3G verzii je GPS…aj ked je to mozno na takom relativne velkom zariadeni blbost…alebo napr. ked pojdem niekde mimo kde nie je wifi tak sa zide to 3G, ale tiez silno rozmyslam ci by som tu 3G verziu vyuzil…s kartou by som si ale hlavu nelamal prinajhorsom si micro simku vyrobim :)

    #200804
    probie
    Účastník (Participant)

    mrzo: no nemyslel som konkretne teba, len som to tak napisal k tvojmu nicku lebo som to nechcel delit :) som sa bal reakcii typu, ze iPad je najsupermegafantastickejsie revolucne zariadenie ktore sa da vyuzit na vsetko… No mozno je, ja to teraz v nom vobec nevidim :).. ja uvazujem prave, len kvoli tomu pohodliu doma… ja napr. laptop nepotrebujem, jednoducho ho nemam ako vyuzit… nie som z tych co kupia laptop a 99% casu ho maju doma na stole… radsej si kupim stolu vec s 20″< a je to podstatne lepsie.. a tu by sa iPad hodil, ak by som niekde isiel… Hodim si ho niekde do rupsaku a ked potrebujem nieco pozriet (dlhsie ako dajme tomu na 20 minut) tak je to idealne riesenie… do tych 20 minut sa to da rychlo pozriet aj na mobile ;)

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.